جانشین رئیس پلیس فتا استان از شناسایی و دستگیری ۲ نفر از عاملان انتشار تصاویر خصوصی احدی از شهروندان در فضای مجازی توسط ماموران پلیس فتا، خبر داد.
سرهنگ "منصور کیوانفر" در تشریح جزئیات این خبر، اظهارداشت: در پی وصول یک فقره پرونده انتشار تصاویر خصوصی احدی از شهروندان در فضای مجازی و اخاذی از وی از سوی مقام قضائی به این پلیس، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس فتا غرب استان تهران قرار گرفت.
وی افزود: پس از اخذ اظهارات شاکی پرونده مبنی بر انتشار تصاویر در فضای مجازی و بررسیهای تخصصی و اطلاعاتی انجام شده، متهم اصلی پرونده در محله گمرک تهران بزرگ شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی طی عملیاتی غافلگیرانه در مخفیگاهش دستگیر و سه دستگاه گوشی، یکدستگاه لب تاب و یک عدد کیس کامیپوتر از مخفیگاه وی کشف کردند.
سرهنگ کیوانفر در ادامه تصریح کرد: متهم دستگیر شده در بازجوییهای پلیسی به همدستی با احدی از دوستان خود در یکی از مناطق شهریار اعتراف کرد که ماموران پلیس فتا در ادامه عملیات مخفیگاه وی را شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی در عملیاتی هوشمندانه در مخفیگاهش دستگیر کردند.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهمان در بازجوییهای پلیسی به جرم خود مبنی بر انتشار تصاویر خصوصی و اخاذی از آنها اعتراف کردند، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی و سپس راهی زندان شدند.