کد خبر: ۹۷۸۲۹۳
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹

سروش: پشیمانم و نباید این مصاحبه را انجام می‌دادم!

سروش رفیعی از مصاحبه علیه تیم ملی تحت هدایت کی‌روش اظهار پشیمانی کرد.
سروش: پشیمانم و نباید این مصاحبه را انجام می‌دادم!
آفتاب‌‌نیوز :

سروش رفیعی در مصاحبه نوروزی خود با صراحت به سوالات مختلف پاسخ داد و از تجاربی که در طول مسیر فوتبال خود داشته، صحبت کرد. او در این گفت‌و‌گو به نقد‌هایی از وضعیت فوتبال ایران پرداخت، درباره یکی از اشتباهات گذشته‌اش اظهار پشیمانی کرد، و به آینده خود به عنوان یک مربی نگاه کرد.

رفیعی در ابتدای صحبت‌هایش با اشاره به یکی از استعداد‌های از دست‌رفته فوتبال ایران گفت: «پیام صادقیان یکی از بازیکنانی بود که به نظر من به حقش در فوتبال ایران نرسید. واقعاً فکر می‌کنم اگر کمی بیشتر از این فرصت‌ها استفاده می‌کرد، می‌توانست بهتر از اینها بدرخشد و نخواست به حقش برسد!»

سپس رفیعی در پاسخ به اینکه اگر ماشین زمان داشت به کدام دوره از زندگی خود برمی‌گشت، عنوان کرد: «اگر بخواهم به یک دوره از زندگی‌ام برگردم، هیچ‌وقت دوست ندارم که اشتباهی را اصلاح کنم. من همیشه دوست دارم که زندگی جلو برود، جز اینکه امیدوارم دخترانم زود بزرگ نشوند! اما بقیه چیز‌ها برایم جالب و هیجان‌انگیز است و خیلی امیدوارم به اتفاقات آینده. خیلی چیز‌هایی که در فوتبال نرسیدم شاید در مربیگری برسم.»

او در مورد یک اشتباه رسانه‌ای که در گذشته انجام داده بود نیز به طور شفاف توضیح داد: «در یکی از مصاحبه‌هایم در مورد کارلوس کی‌روش صحبت کردم که به دلیل کم‌تجربگی، این حرف‌ها را زدم. به‌عنوان یک ایرانی، اشتباه کردم، چون باید همیشه از تیم ملی حمایت کنیم. واقعاً فکر نمی‌کردم که به این شکل از تیم ملی دور شوم، چون در آن زمان با آقای کی‌روش ارتباط نزدیکی داشتم، اما از زمانی که به پرسپولیس آمدم دیگر به تیم ملی دعوت نشدم درحالی که قرار بود ایشان به من کمک کند که در اروپا بازی کنم. بعد از جام جهانی گفتم تیم ملی دوست داشتنی نیست و از نظر یک ایرانی اشتباه کردم و به نظرم باید در هر شرایطی از تیم ملی حمایت کنیم.»

رفیعی همچنین به موضوع فوتبال ایران و قوانین نادرست پرداخت و تأکید کرد که تغییرات در قوانین می‌تواند منجر به جلوگیری از آماتور شدن فوتبال کشور همانطور که برانکو گفت شود: «به نظر من اگر قوانین فعلی در فوتبال ایران ادامه پیدا کند، قطعا فوتبال به سمت آماتور شدن پیش می‌رود. این قوانین نیاز به تغییرات اساسی دارند. مثلا می‌گویند فلان تعداد بازیکن زیر ۲۳ سال روی نیمکت باشد. یا قوانین در مورد قرار داد بازیکنان بالای ۳۰ سال و سقف بودجه. اگر اینها باشد فوتبال ما آماتور می‌شود.»

در ادامه مصاحبه، زمانی که از رفیعی پرسیده شد که اگر می‌توانست یک بازیکن خارجی بزرگ را به پرسپولیس بیاورد، چه کسی را انتخاب می‌کند، جواب داد: «اگر فرصت داشتم، بوسکتس را می‌آوردم. او یک بازیکن کلاس جهانی است که می‌تواند به هر تیمی کیفیت زیادی بدهد.»

رفیعی در پایان با خوش‌بینی به آینده در مورد قهرمان لیگ گفت: «امیدوارم قهرمانی لیگ بیست‌وچهارم را برای پرسپولیس رقم بزنیم. تراکتور قابل احترام است و سرنوشتش دست خودش است، اما در نهایت، پرسپولیس همیشه در قلب من خواهد بود.»

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین