کد خبر: ۹۷۸۳۸۹
تاریخ انتشار : ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۱

انتقاد تند سرمربی سابق استقلال از مدافعان!

سرمربی سابق استقلال در مقطعی از مدافعان خود به خاطر نمایشی که برابر خیبر خرم آباد ارائه کردند، حسابی انتقاد کرده بود.
انتقاد تند سرمربی سابق استقلال از مدافعان!
آفتاب‌‌نیوز :

مسابقه نهم فروردین استقلال برابر خیبر خرم آباد به نوعی برای آبی‌پوشان حکم جدال انتقامی را دارد، چون بازی رفت را به این تیم واگذار کرده‌اند.

آبی پوشان پایتخت پنجم آبان پارسال در خرم آباد به مصاف خیبر رفتند و با ارائه نمایشی انتقادآمیز مسابقه را به میزبان خود واگذار کردند. استقلال بازی را ۳ بر یک باخت تا صدای اعتراض هواداران بلند شود و البته پیتسو موسیمانه سرمربی وقت آبی‌پوشان نیز به صف منتقدان بپیوندد! سکاندار آن زمان استقلال در پایان مسابقه فوق مدافعان تیمش را مورد انتقاد قرار داد و مدعی شد آنها نمایشی کاملاً پایین‌تر از حد انتظار ارائه کرده‌اند.

البته نکته مهم اینجاست که خود موسیمانه هم کیفیتی پایین‌تر از حد انتظار داشت و در نهایت زمستان سال ۱۴۰۳ از استقلال جدا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین