پایگاه خبری آفتاب
۳۰ /خرداد /۱۴۰۵
Saturday 20 June 2026
کد خبر:۹۷۹۰۸۸
۰۸:۳۵
۱۴۰۴/۰۱/۱۲

یک خیبری در رختکن استقلال بود!

یک خیبری در رختکن استقلال بود!
دو برزیلی حاضر در مسابقه استقلال و خیبر پس از پایان بازی، برخوردی صمیمانه با یکدیگر داشتند.
۰۸:۳۵
۱۴۰۴/۰۱/۱۲
به گزارش آفتاب نیوز،

استقلال و خیبر خرم‌آباد در هفته بیست و چهارم لیگ برتر به تساوی یک بر یک رضایت دادند. این نتیجه باعث شد استقلال همچنان در مسیر دشواری برای بازگشت به روز‌های خوب خود داشته باشد و خیبر نیز موفق به صعود در جدول رده‌بندی نشود.

پس از پایان مسابقه، رافائل ویرا بیسپو، بدنساز برزیلی خیبر، به رختکن استقلال رفت و دیداری صمیمی با رافائل سیلوا، مدافع برزیلی آبی‌پوشان داشت. این دو که هم‌وطن هستند، لحظاتی را به گفت‌و‌گو و خوش‌وبش گذراندند.

بیسپو حدود هفت ماه پیش کار خود را در خیبر خرم‌آباد آغاز کرد و پیش از آن یک فصل در استقلال خوزستان حضور داشت. در مقابل، سیلوا از زمستان ۱۴۰۰ به استقلال پیوسته و طی این مدت به یکی از مهره‌های کلیدی خط دفاعی تیم تبدیل شده است.

این دیدار کوتاه، اما دوستانه بین دو برزیلی، پس از یک مسابقه حساس، صحنه‌ای جالب را رقم زد و توجه بازیکنان و اعضای کادر فنی دو تیم را به خود جلب کرد.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
برچسب‌ها:
استقلال
ارسال پیام
captcha