کد خبر: ۹۷۹۴۳۳
تاریخ انتشار : ۱۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶

تقصیر آرنولد نیست که رئال اورا می‌خواهد!

ترنت الکساندر آرنولد بازیکن انگلیسی لیورپول قصد دارد که به رئال مادرید بپیوندد و به این ترتیب می‌خواهد که در پایان فصل جاری کارش را در لیورپول به پایان برساند.
تقصیر آرنولد نیست که رئال اورا می‌خواهد!
آفتاب‌‌نیوز :

قرارداد ترنت الکساندر آرنولد با لیورپول در انتهای فصل جاری تمام می‌شود و به این ترتیب این بازیکن، تبدیل به یک بازیکن آزاد می‌شود. این ستاره انگلیسی قصد دارد که به عنوان یک بازیکن آزاد و به شکلی رایگان راهی رئال مادرید شود. همین قضیه موجب شده است که هواداران لیورپول از ترنت الکساندر آرنولد عصبانی و ناراحت شوند و به این ترتیب انتقاد‌هایی را از او مطرح کنند. یکی از هواداران لیورپول پیراهن ترنت الکساندر آرنولد را آتش زده بود و تصویر آن را در شبکه اجتماعی تیک تاک منتشر کرده بود.

حالا ریو فردیناند، اسطوره منچستر یونایتد از تصمیم ترنت الکساندر آرنولد برای رفتن به رئال مادرید دفاع کرده است و درباره این قضیه گفته است:" تمامی تقصیر‌ها بر گردن ترنت الکساندر آرنولد نیست. مصدومیتی که دنی کارواخال داشت موجب شد تا رئال مادرید به طور جدی به سراغ او بیاید و روند جذبش را تسریع کند. تا پیش از آن، کارواخال در اوج دوران خود بود و در رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا به طور ثابت حضور داشت. خیلی از انتقاد‌ها نسبت به او بی منطق است. "

منبع: فوتبالی 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین