کد خبر: ۹۸۰۳۶۶
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷

اعتراف پپ: سیتی دیگر دی‌بروینه را نخواست!

پپ گواردیولا فاش کرد که جدایی کوین دی‌بروینه از منچسترسیتی بر اساس تصمیم او و مدیران این باشگاه بوده است.
اعتراف پپ: سیتی دیگر دی‌بروینه را نخواست!
آفتاب‌‌نیوز :

حضور ۱۰ ساله دی‌بروینه در اتحاد، تابستان امسال به پایان می‌رسد و آخرین بازیکنی است که قبل از شروع دوران گواردیولا به این باشگاه آمده بود و حالا باید ورزشگاه اتحاد را با پایان مهلت قراردادش با این باشگاه ترک می‌کند.

سیتی تمرکزش را به جذب فلورین ویرتز، ملی‌پوش آلمانی که در بایر لورکوزن درخشان بوده، معطوف کرده است و طی ماه‌های آینده تلاش خواهد کرد تا این هافبک تهاجمی را جذب کند، در حالی که گواردیولا به دنبال بازسازی ترکیب تیمش برای بازپس‌گیری عنوان قهرمانی لیگ برتر است.

گواردیولا در گفت‌و‌گو با سایت سیتی درباره تصمیم دی‌بروینه اظهار داشت: «این باشگاه باید رو به جلو حرکت کند. بازیکنانی هستند که منحصر‌به‌فرد هستند، آنهایی که نماینده چیزی هستند که باشگاه می‌خواهد باشد و کوین یکی از آنها است. الان این اتفاق شوک بزرگی است، اما مردم به یاد خواهند آورد که چقدر خوش‌شانس بودند که چنین بازیکنی را دیدند، بازیکنی که همه چیزش را به ما داد. فقط می‌توانی سپاس‌گزار باشی. دوره من در اینجا همیشه با یاد کوین همراه خواهد بود. او را نمی‌توان فراموش کرد.»

گواردیولا که برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان نیاز به پیروزی در اولدترافورد در روز یکشنبه دارد ادعا کرد که دی‌بروینه شاید می‌توانست دوران حرفه‌ای فوتبالش در سطح بالا را طولانی‌تر کند. سرمربی سیتی معتقد است سبک بازی سراسر فداکاری دی‌بروینه باعث ایجاد مشکلاتی در همسترینگ او شد که هرگز به‌طور کامل از آنها رهایی نیافت.

او در این باره گفت: «دی‌بروینه در یک سال و نیم گذشته مصدوم بوده است، چون همه‌چیزش را برای این باشگاه گذاشت. این اتفاق افتاد، چون از نظر فیزیکی و ذهنی، همه‌چیزش را صرف باشگاه کرد. برخی چیز‌ها جایگزین‌پذیر نیستند. خداحافظی با چنین بازیکنانی بسیار سخت است.

دلم می‌خواست ونسان کمپانی برای همیشه اینجا بماند، سرخیو آگوئرو هم همین‌طور و حالا کوین. خداحافظی با این روابط و این پیوند‌ها چه برای مربی، چه هم‌تیمی‌ها، چه هواداران کار ساده‌ای نیست.»

در انگلیس یا هر کشور دیگری، بازیکنانی هستند که منحصر‌به‌فرد هستند، که نماینده خواسته‌های باشگاه هستند و کوین یکی از آنها است. اما مردم به یاد خواهند آورد که چقدر خوشحال و خوش‌شانس بودند که برای سال‌های زیاد بازیکنی را داشتند که همه‌چیزش را به خاطر آنها داد.»

در همین حال، گواردیولا دلیل خروج دی‌بروینه را توضیح داد و فاش کرد که این تصمیمی از طرف باشگاه بوده، تصمیمی که با مشارکت او، مدیر ورزشی و مدیران این باشگاه گرفته شده است. سرمربی سیتی اضافه کرد: «این تصمیم توسط باشگاه گرفته شده است و باشگاه یعنی باشگاه. من، تکسی و باشگاه؛ این چیزی است که همیشه هست. برای من آسان نبود که به دی‌بروینه بگویم قرار نیست ادامه ندهد. او در طول یک سال و نیم گذشته بار‌ها مصدوم شد، چون همه چیزش را برای این باشگاه داد. تردیدی در این وجود ندارد.»

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین