کد خبر: ۹۸۰۴۴۰
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۶

سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است

فاطمه مهاجرانی اعلام کرد: برخی اظهاراتی که این روزها از زبان ایران تهدید به ترور می‌کنند، نه‌تنها با سیاست اصولی جمهوری اسلامی در تضادند، بلکه بهانه به‌دست دشمن می‌دهند.
سخنگوی دولت: تهدید به ترور با سیاست اصولی ایران در تضاد است
آفتاب‌‌نیوز :

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت به انتشار مطالبی درباره ترور رئیس‌جمهوری آمریکا در روزنامه «کیهان» واکنش نشان داد.

فاطمه مهاجرانی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: 

«برخی اظهاراتی که این روز‌ها از زبان ایران تهدید به ترور می‌کنند، نه‌تنها با سیاست اصولی جمهوری اسلامی در تضادند، بلکه بهانه به‌دست دشمن می‌دهند.

ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی از طریق مراجع صالحه و بین‌المللی دنبال می‌شود و همان‌گونه که بار‌ها گفته‌شده است، جمهوری اسلامی ایران طرفدار صلح است و برای احقاق حقوق ملت ایران از همه ابزار‌های مشروع و حقوقی در سطح داخلی و بین‌المللی استفاده خواهد کرد.

قلم باید در خدمت منافع ملی و حفظ امنیت کشور باشد، نه در مسیر التهاب‌آفرینی.»

‌انتشار مطالبی طی روز‌های اخیر در روزنامه «کیهان» درباره «ترور ترامپ» با واکنش هیئت نظارت بر مطبوعات مواجه و به ارسال تذکر کتبی به این روزنامه برای اقدام خلاف مصالح ملی منجر شده است.

در اطلاعیه هیئت نظارت بر مطبوعات آمده است: «موضع اصولی نظام جمهوری اسلامی ایران در قبال ترور ناجوانمردانه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، محاکمه عاملان این جنایت به‌ویژه رئیس‌جمهور وقت ایالات متحده در دادگاه صالحه و بین‌المللی است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین