کد خبر: ۹۸۰۴۹۴
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸

فریادشیران: مگر می‌توانند بگویند ظلی قهرمان ملی نبوده/ باید قطعه جدیدی برای نام‌آوران مشخص کنند

مربی اسبق تیم ملی فوتبال گفت: باید شورای شهر و مسئولان مربوطه قطعه جدیدی برای نام‌آوران تعیین کنند. نباید اینگونه باشد که صرفا قهرمان جهان و المپیک در این قطعه به خاک سپرده شوند.
فریادشیران: مگر می‌توانند بگویند ظلی قهرمان ملی نبوده/ باید قطعه جدیدی برای نام‌آوران مشخص کنند
آفتاب‌‌نیوز :

نادر فریاد شیران در حاشیه مراسم تشییع پیکر مرحوم فرامز ظلی از پیشکسوتان خوش نام باشگاه استقلال، اظهار داشت: مگر می‌توانند بگویند که ظلی قهرمان ملی نبوده است و این موضوع وظیفه ذاتی وزارت ورزش هم هست. خودم رفتم وزارت ورزش و نامه را مکتوب گرفتم. در مرحله اول مهدی چمران برای به خاکسپاری ظلی در قطعه نام آوران مخالفت کرد و مجبور شدم با حبیب کاشانی تماس بگیرم.

وی افزود: من از حمید استیلی خواستم تا به شورای شهر برود و با پیگیری آخوندی و به ویژه حبیب کاشانی این موافقت برای به خاک سپردن ظلی در قطعه نام نام آوران صورت گرفت. به خاک سپردن پیشکسوتان ورزش در قطعه نام آوران سخت شده و اعلام کردند که این قطعه فقط برای قهرمانان جهان و المپیک خواهد بود.

مربی سابق فوتبال گفت: حتی مسئولان شورای شهر برای خاکسپاری قهرمانان آسیا در این قطعه را هم قبول نکردند. باید شورای شهر و مسئولان مربوطه قطعه جدیدی برای نام آوران تعیین کنند. نباید اینگونه باشد که صرفا قهرمان جهان و المپیک در این قطعه به خاک سپرده شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین