کد خبر: ۹۸۰۵۷۸
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۱

داستان یک بازارگرمی؛ استقلال و پرسپولیس می‌توانند بیفوما را بخرند!

خلاف آن چیزی که مطرح می شود، به خدمت گرفتن ستاره استقلال خوزستان کار خیلی دشواری هم نیست.
داستان یک بازارگرمی؛ استقلال و پرسپولیس می‌توانند بیفوما را بخرند!
آفتاب‌‌نیوز :

جدال پرسپولیس برابر استقلال خوزستان یک بار دیگر نشان داد چرا در فوتبال ایران درباره تیوی بیفوما صحبت می‌شود. وینگر ۳۲ ساله سابق تیم ملی کنگو که این فصل در ترکیب تیم اهوازی خوش درخشیده، در جریان جدالی که در ورزشگاه آزادی برگزار شد، هرکاری دلش خواست با فرشاد فرجی کرد و به تنهایی بار خط حمله استقلال خوزستان را به دوش کشید؛ تا جایی که موقعیت‌های خطرناک تیم مهمان بیشتر از پرسپولیس پرستاره بود.

درخشش بیفوما یک بار دیگر نام او را حول باشگاه‌های بزرگ کشور قرار داد و بازیکنی که در نیم فصل به استقلال و پرسپولیس لینک شده بود، بازهم گزینه نقل و انتقالاتی سرخابی‌ها شد. البته او هنوز یک سال دیگر با آبی‌های جنوب کشور قرارداد دارد و گویا در قراردادش یک بند جدایی ۵۰۰ هزار دلاری هم وجود دارد که در صورت پرداخت، می‌توان این بازیکن را به خدمت گرفت. البته اخیرا مدیرعامل استقلال خوزستان ادعا کرده بود که باشگاه‌هایی از روسیه و کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم برای پرداخت این عدد ابراز آمادگی کردند، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد این تنها یک ادعای تو خالی بوده است و بس!

مدیرعامل استقلال خوزستان دنبال بازارگرمی برای بالا بردن قیمت بیفوما است وگرنه کاملا واضح به نظر می‌رسد کشور‌های عربی و یا حتی تیم‌های روسیه‌ای هم با وجود کیفیت بالای بیفوما، دنبال به خدمت گرفتن بازیکنی نیستند که در آستانه ۳۳ سالگی قرار دارد. درواقع مشتریان اصلی بیفوما همین استقلال و پرسپولیس تهران هستند که قصد دارند با قیمتی معقول او را به پایتخت بیاورند و توانایی این کار را هم دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین