کد خبر: ۹۸۰۶۲۶
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۴

پوتین تبلیغات در اینستاگرام را ممنوع کرد

در قانون آمده است: در صورت تصمیم دادگاه مبنی بر انحلال یا ممنوعیت فعالیت یک تشکل عمومی یا مذهبی بر اساس قانون «مقابله با تروریسم»، توزیع تبلیغات در منابع اینترنتی چنین سازمانی نیز ممنوع است.
پوتین تبلیغات در اینستاگرام را ممنوع کرد
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس‌جمهور روسیه قانونی را امضا کرد که بر اساس آن انتشار تبلیغات در منابع اطلاعاتی و شبکه‌های اجتماعی خارجی یا بین‌المللی که فعالیت‌های آنها در این کشور نامطلوب تلقی می‌شود، مانند فیس‌بوک و فیسبوک ممنوع می‌شود.

در این قانون آمده است: در صورت تصمیم دادگاه مبنی بر انحلال یا ممنوعیت فعالیت یک تشکل عمومی یا مذهبی بر اساس قانون «مقابله با تروریسم»، توزیع تبلیغات در منابع اینترنتی چنین سازمانی نیز ممنوع است.

پیش از این، دومای دولتی (مجلس سفلی) و شورای فدراسیون (مجلس سنا) این لایحه را تصویب کرده بودند.

بنا بر این گزارش، انتشار تبلیغات در چنین شبکه‌های اجتماعی و منابع اینترنتی از اول سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با دهم شهریورماه ۱۴۰۴ ممنوع خواهد بود.

در این گزارش آمده است: فیس‌بوک و اینستاگرام، هر دو زیرمجموعه شرکت متا هستند که در روسیه به عنوان سازمان افراطی شناخته شده و فعالیت آن ممنوع است.

خبرگزاری روسی در ادامه نوشت: با وجود آنکه اینستاگرام و فیس‌بوک در روسیه مسدود هستند، اما برخی روس‌ها با دور زدن فیلترینگ، فرصتی را برای چنین منابع اطلاعاتی فراهم می‌کنند که درآمد حاصل از توزیع تبلیغات را دریافت کنند.

ویاچسلاو والودین رئیس دومای دولتی روسیه اعلام کرد که با اجرایی شدن این قانون، عوامل خارجی بین ۵۰ تا ۸۰ درصد از درآمد تبلیغاتی را از محل مخاطبان روسی از دست خواهند داد.

منابع خبری روسیه اسفندماه ۱۴۰۰ پس از آغاز عملیات نظامی ویژه این کشور در اوکراین اعلام کردند که مسکو، شرکت متا به عنوان شرکت مادر فیس‌بوک و اینستاگرام را به عنوان یک سازمان افراطی می‌داند. در پی آن، اینستاگرام با حکم قضایی به جرم ترویج شورش و انتشار خشونت علیه سربازان روس در روسیه مسدود شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین