کد خبر: ۹۸۱۰۳۳
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱

معمای قتل مرد ۶۰ ساله در تهران

تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد ۶۰ساله ای را مشاهده کردند که هدف یک ضربه چاقو قرار گرفته بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد که مرد میانسال از خیابانی در مولوی به این مرکز درمانی منتقل شده است.
معمای قتل مرد ۶۰ ساله در تهران
آفتاب‌‌نیوز :

به دنبال قتل مرد ۶۰ ساله در مولوی تهران، یک سناریوی جنایی مقابل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

صبح امروز کارکنان انتظامات یکی از بیمارستان‌های تهران از طریق تماس تلفنی با قاضی سالار صنعتگر؛ بازپرس ویژه قتل شعبه سوم دادسرای امور جنایی، مرگ مشکوک مرد سالخورده‌ای را روی تخت بخش اورژانس گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیمی زبده از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و جسد مرد ۶۰ساله‌ای را مشاهده کردند که هدف یک ضربه چاقو قرار گرفته بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد که مرد میانسال از خیابانی در مولوی به این مرکز درمانی منتقل شده است.

تیم جنایی در ادامه به خیابان موردنظر مراجعه کردند و با تحقیقات میدانی دریافتند که رهگذران هنگامی که پیکر نیمه‌جان مرد سالخورده را کنار خیابان مشاهده می‌کنند با اورژانس تماس می‌گیرند و همچنین وقوع درگیری در آن زمان به کلانتری ۱۱۶ مولوی یا مرکز فوریت‌های پلیسی۱۱۰ گزارش نشده است.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه جرم، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مأموریت یافتند تا با اقدامات اطلاعاتی و بازبینی دوربین‌های مداربسته مورد نظر ابتدا هویت متهم را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری وی اقدام کنند.

با دستور قاضی صنعتگر، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ جهت دستگیری متهم ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین