کد خبر: ۹۸۱۲۰۸
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۶

هواشناسی ۱۴۰۴/۰۱/۲۲ / بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته

امروز در نوار غربی دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین، البرز و تهران، بارش باران، رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید موقت و از بعد از ظهر با نفوذ جریانات شمالی در غرب سواحل دریای خزر شرق اردبیل، گیلان و غرب مازندران نیز ابرناکی، بارش و کاهش دما رخ می‌دهد.
هواشناسی ۱۴۰۴/۰۱/۲۲ / بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته
آفتاب‌‌نیوز :

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گردو خاک و در نقاط مستعد تگرگ تا اواسط هفته پیش‌رو خبر داد.

صادق ضیاییان درباره وضعیت جوی گفت: جمعه در برخی نقاط استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، قزوین، البرز، تهران، قم، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، شمال و شرق خوزستان، غرب و جنوب اصفهان، یزد، شمال استان‌های کرمان و فارس، ارتفاعات سمنان، شنبه علاوه بر مناطق فوق در استان‌های اصفهان، خراسان رضوی، شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی و ایلام، یکشنبه در خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، برخی نقاط استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شرق گلستان، شمال فارس، جنوب اصفهان، دوشنبه در نیمه غربی کشور و همچنین بخش‌هایی از مرکز و شمال شرق کشور و سه شنبه در شمال غرب، شمال شرق، دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی از ساعات رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت، در برخی نقاط گرد و خاک و در نقاط مستعد تگرگ پیش بینی می‌شود.

وی ادامه داد: تا روز دوشنبه در نیمه غربی کشور در برخی ساعات وزش باد شدید بوده و گاهی گرد و خاک رخ خواهد داد. همچنین در این مدت شرایط برای تشکیل گرد و خاک بر روی عراق و انتقال آن به مناطق غربی کشور نیز مهیا است.

ضیاییان اضافه کرد: لازم به ذکر است در روز جمعه کاهش دما در استان‌های ساحلی خزر رخ خواهد داد. جمعه دریای خزر و تا روز دوشنبه شمال خلیج فارس مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده به خبرگزاری ایسنا گفت: آسمان تهران فردا (۲۳ فروردین) کمی ابری گاهی افزایش ابر و رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید و احتمال گردوخاک با حداقل و حداکثر دمای ۱۶ و ۲۳ درجه سانتیگراد و طی یکشنبه (۲۴ فروردین)، صاف در بعدازظهر افزایش باد با بیشترین دمای ۲۵ و کم‌ترین دمای ۱۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۲ و ۱ درجه سانتیگراد سردترین و زاهدان با بیشینه دمای ۳۶ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

سازمان هواشناسی نیز اعلام کرد امروز جمعه (۲۲ فروردین) در شمال غرب و مرکز استان‌های واقع در نوار غربی دامنه‌های جنوبی البرز، شنبه و یکشنبه (۲۳ و ۲۴ فروردین) در مرکز کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد همراه با گردوخاک خواهد بود.

امروز در برخی مناطق واقع در سواحل دریای خزر، شمال شرق استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و زاگرس مرکزی، یزد و شمال کرمان بارش پیش‌بینی شده است.

این وضعیت، شنبه (۲۳ فروردین) علاوه بر مناطق ذکر شده در بخش‌هایی از شمال غرب غرب و برخی نقاط استان اصفهان رخ می‌دهد.

همچنین یکشنبه (۲۴ فروردین) در برخی مناطق نوار شمالی کشور بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

طبق پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور، دوشنبه (۲۵ فروردین) با ورود سامانه بارشی در مناطقی از غرب، شمال غرب، سواحل دریای خزر و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز و زاگرس بارش رخ می‌دهد.

دمای هوای تهران نیز از ۲۳ درجه به ۲۰ درجه تا فردا می‌رسد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین