یک منبع عربستانی از پیشنهاد پرافتخارترین تیم فوتبال این کشور به سرمربی اینتر برای قبول هدایت آبیپوشان شهر ریاض خبر داد.
عبدالرحمان اباعود خبرنگارعربستانی، مدعی شد که باشگاه الهلال روز چهارشنبه هفته گذشته در تماسی که با سیمونه اینزاگی داشته، به سرمربی اینتر پیشنهاد داده که هدایت این تیم را بپذیرد و برای ترغیب او به قبول این پیشنهاد هم گفته که حاضر است به انتخاب مربی ایتالیایی حداقل چهار بازیکن جدید بخرد.
طبق ادعای خبرنگار عربستانی؛ اینزاگی در حال بررسی پیشنهاد عربستانیهاست و هنوز به آنها پاسخ قطعی نداده است. از جزئیات مالی پیشنهاد الهلال به سرمربی اینتر هنوز جزئیاتی منتشر نشده، اما به احتمال فراوان آنقدر چشمگیر هست که او را به فکر فرو ببرد.
اینزاگی که سال ۲۰۲۱ سرمربی اینتر شد تا پایان ماه ژوئن سال ۲۰۲۶ با این تیم قرارداد دارد. او در این مدت، با اینتر قهرمان سری A و فینالیست لیگ قهرمانان شد و امسال هم فرصت خوبی برای تکرار هر دو مورد دارد.