پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۲۳:۴۷
کد خبر:۹۸۱۵۶
۱۴:۴۷
۱۳۸۹/۰۲/۰۴

پیگیرد قضایی انتشار دهندگان اخبار كذب علیه مهدی هاشمی

۱۴:۴۷
۱۳۸۹/۰۲/۰۴
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: هوشنگ پوربابایی در خصوص انتشار خبرهای متعدد در مورد اتهامات مهدی هاشمی گفت: برخی رسانه‌های گروهی با درج خبرهای تعدد در خصوص موكلم، شائبه دخالت در امر تحقیق دستگاه قضایی را به ذهن مبتادر می‌سازند و از این طریق سعی در محرف كردن افكار عمومی از دغدغه‌های رایج دادند.

وكیل مهدی هاشمی با بیان اینكه این گروه جهت جلوگیری از رسوایی گروه‌های حامی خود به تخریب دیگران می‌پردازند، اظهار داشت: آنها با اینگونه اقدامات خود تلاش می‌كنند، اقدامات ناصواب خود را مثبت و عملكرد دیگران را با اخبار متواتر ناصحیح شیاع تلقی اذهان عمومی را مشوش كنند.

پوربابایی تاكید كرد: انتشار اخبار حقوقی موكلم لزوما باید از سوی مراجع رسمی یا وكلای وی صورت گیرد و اخبار غیررسمی كه منشا آن «منابع آگاه» یا «منابع مطلع» و یا از این دست عناوین باشند خالی از حقیقت بوده و مسئولان اخبار مستحق پیگرد قضایی خواهند بود.

وی با بیان اینكه وكلای مهدی هاشمی تمامی اظهارات اشخاص و رسانه‌های گروهی كه مبادرت به انتشار اخبار نادرست می‌كنند رصد كرده و در صورت لزوم پیگیری قضایی خواهند كرد ادامه داد: به رسانه‌ها پیشنهاد می‌دهم مطالب منعكس شده از سوی مراجع رسمی و قانونی را با حسن نیت كسب و در راستای رسالت مطبوعاتی منتشر و از انتشار مطلب كذب كه موجب تشویش اذهان عمومی می‌شود خودداری كنند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
مهدی هاشمی
ارسال پیام
captcha