کد خبر: ۹۸۲۰۵۰
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸

سازمان ملل: غزه در دل جهنم است/ جای امنی برای آواره‌ها نیست

نهاد‌های مختلف سازمان ملل با هشدار درباره فاجعه انسانی بی‌سابقه غزه اعلام کردند که این باریکه به معنای واقعی در میان جهنم قرار دارد و در سایه بمباران‌های اسرائیل و دستور تخلیه مداوم، مردم غزه دائما آواره‌اند و هیچ جای امنی برای رفتن ندارند.
سازمان ملل: غزه در دل جهنم است/ جای امنی برای آواره‌ها نیست
آفتاب‌‌نیوز :

در ادامه هشدار‌های بین‌المللی درباره بحران انسانی غزه، استیفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد اعلام کرد که حدود ۷۰ درصد غزه اکنون تحت دستور تخلیه توسط اسرائیل قرار دارد و فلسطینی‌ها در اینجا هیچ جای امنی برای رفتن ندارند.

هیچ جای امنی برای مردم غزه وجود ندارد

وی افزود: اسرائیل بیش از ۷ هفته است که اجازه ورود هیچگونه کمک بشردوستانه و تدارکات ضروری را به غزه نداده و علاوه بر آن، هیچ جای امنی برای آوارگان در غزه نیست.

این مسئول سازمان ملل تاکید کرد: باید به غیرنظامیان و حقوق آنها احترام گذاشت و در همه شرایط از آنها محافظت کرد و آتش بس هم باید بدون تاخیر در غزه برقرار شود.

وضعیت انسانی غزه در بدترین حالت ممکن قرار دارد

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد هم در همین زمینه هشدار داد که وضعیت انسانی در غزه در زمان کنونی، بدترین وضعیت این منطقه از زمان آغاز تجاوزات اسرائیل و جلوگیری از ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه است.

این نهاد سازمان ملل تاکید کرد: وضعیت بشردوستانه غزه به بدترین حد خود از ۱۸ ماه گذشته تاکنون رسیده و نزدیک به یک ماه و نیم از بسته شدن کامل گذرگاه‌ها و عدم ورود هیچگونه کمکی به داخل این باریکه می‌گذرد.

دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل گزارش داد که به دلیل بسته شدن گذرگاه‌ها و محدودیت‌های اعمال شده در غزه، کمبود آذوقه ما را مجبور به جیره‌بندی مواد غذایی و کاهش توزیع آنها می‌کند.

کایا کالاس، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا هم به نوبه خود گفت که اسرائیل باید اجازه ورود کمک‌های انسانی به غزه را بدهد. وضعیت کرانه باختری هم وخیم بوده و اسرائیل وظیفه دارد که شهرک سازی‌ها را متوقف کند.

وی افزود: اتحادیه اروپا با توجه به خسارت انسانی و ویرانی‌های گسترده در غزه، به همبستگی خود با مردم فلسطین ادامه می‌دهد و محاصره کامل تحمیل شده بر کمک‌های بشردوستانه را محکوم می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین