کد خبر: ۹۸۲۲۴۶
تاریخ انتشار : ۲۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۷

بوژوویچ: فقط با کسب برد رابطه هواداران با استقلال اصلاح می‌شود

سرمربی استقلال گفت فقط با کسب برد می‌تواند رابطه هواداران با تیمش را اصلاح کند.
بوژوویچ: فقط با کسب برد رابطه هواداران با استقلال اصلاح می‌شود
آفتاب‌‌نیوز :

میودراگ بوژوویچ، سرمربی تیم فوتبال استقلال، در نشست خبری قبل از دیدار با گل گهر سیرجان در هفته بیست‌وهفتم لیگ برتر، اظهار کرد: برای ما فردا یک بازی مهم است. خیلی از مسائل را داریم که به واسطه بازی فردا اصلاح شوند. قبل از هر چیز باید رده‌بندی خود را در جدول اصلاح کنیم. به واسطه این مسابقه باید برای تغییر جو بین هواداران و داخل تیم تلاش کنیم. در اثر مسابقاتی که پی در پی داشتیم و هیچکدام منجر به برد نشدند.

او افزود: باید رابطه بین هواداران و خودمان را اصلاح کنیم. به همین دلایلی که عرض کردم مسابقه‌ای بسیار مهم از نظر ماست. خودمان هم آگاه هستیم که بازی راحتی نخواهد بود. گل‌گهر تیم بسیار خوبی است که بر هر حریفی قدرت دارد. ما هم تیمی هستیم که می‌توانیم نتایج را به نفع خود تغییر دهیم.

او درباره غایبان تیمش در بازی فردا گفت: آقای چشمی و اسلامی را که هر دو مصدوم بودند موفق شدیم به تیم برگردانیم و شرایط‌مان رو به بهبود است.

بوژوویچ درباره اینکه رابطه هواداران با تیم چگونه اصلاح می‌شود، گفت: فقط با کسب برد می‌توانیم این رابطه را اصلاح کنیم و تمام تلاشمان را متمرکز خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین