پایگاه خبری آفتاب
۲۲ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 12 June 2026
کد خبر:۹۸۲۲۴۷
۲۲:۱۸
۱۴۰۴/۰۱/۲۶

مهاجرانی: دولت، با درک واقعیت‌های اقتصادی، نمی‌تواند چشم‌انتظار توافق بماند

مهاجرانی: دولت، با درک واقعیت‌های اقتصادی، نمی‌تواند چشم‌انتظار توافق بماند
سخنگوی دولت نوشت: دولت، با درک واقعیت‌های اقتصادی، نمی‌تواند چشم‌انتظار توافق بماند؛ مجموعه دولت باور دارد که حتی اگر توافقی حاصل شود، ماه‌ها یا حتی سال‌ها زمان لازم است تا آثار آن در توسعه و زندگی مردم نمایان شود.
۲۲:۱۸
۱۴۰۴/۰۱/۲۶
به گزارش آفتاب نیوز،

فاطمه مهاجرانی در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس، نوشت: رهبر انقلاب تأکید کردند که مشکلات کشور نباید به مذاکرات گره زده شود؛ این دقیقاً همان نگاهی است که در دولت وفاق جاری است.

وی اضافه کرد: دولت، با درک واقعیت‌های اقتصادی، نمی‌تواند چشم‌انتظار توافق بماند. مجموعه دولت باور دارد که حتی اگر توافقی حاصل شود، ماه‌ها یا حتی سال‌ها زمان لازم است تا آثار آن در توسعه و زندگی مردم نمایان شود.

مهاجرانی ادامه داد: در چنین شرایطی، چاره‌ای جز مواجهه‌ی مستقیم، عاجل و مستقل با مشکلات وجود ندارد.

سخنگوی دولت افزود: کارگروه‌ها و کمیته‌های مختلفی به‌صورت مستمر در حال بررسی و رفع مسائل جاری کشور هستند.

وی افزود: تکیه‌گاه اصلی دولت، همراهی و اعتماد مردم است؛ و مسیر روشن؛ همدلی و پیگیری بی‌وقفه‌ی راه‌حل‌های واقعی است، نه انتظار برای گشایش‌های احتمالی.

گزارش خطا
ارسال پیام
captcha