پایگاه خبری آفتاب
۱۷ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 07 June 2026
کد خبر:۹۸۲۸۳۰
۱۴:۰۹
۱۴۰۴/۰۱/۲۹

بازگشت ستاره گران‌قیمت الهلال پس از ۴۸ روز

بازگشت ستاره گران‌قیمت الهلال پس از ۴۸ روز
ژوائو کانسلو پس از گذشت مدت زمان طولانی، بالاخره برای الهلال به میدان رفت.
۱۴:۰۹
۱۴۰۴/۰۱/۲۹
به گزارش آفتاب نیوز،

ژوائو کانسلو، مدافع پرتغالی تیم فوتبال الهلال، پس از ۴۸ روز دوری، پنج‌شنبه شب و در جریان دیدار مقابل تیم الخلیج در ورزشگاه «کینگدام آرنا» و از هفته بیست‌وهشتم لیگ حرفه‌ای روشن عربستان، به میادین بازگشت.

این بازیکن ۳۰ ساله پس از بهبود از مصدومیت عضله همسترینگ که در جریان دیدار ال‌کلاسیکو مقابل الاهلی برایش پیش آمد (دیداری که الهلال با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد) بار دیگر پیراهن آبی‌پوشان را بر تن کرد. آن مسابقه در تاریخ ۲۸ فوریه و در چارچوب هفته بیست‌وسوم لیگ برگزار شد.

به‌دلیل این مصدومیت، کانسلو پنج دیدار اخیر الهلال در لیگ را از دست داد؛ دیدار‌هایی که دو برد، یک تساوی و دو شکست را برای تیمش در پی داشت. در دیدار برابر الخلیج که با پیروزی ۳ بر ۰ الهلال به پایان رسید، کانسلو از دقیقه ۶۵ به جای یاسر الشهرانی وارد زمین شد.

پیش از این دوران غیبت، کانسلو در ۲۰ مسابقه لیگ به میدان رفته بود و طبق آمار سایت تخصصی ترنسفرمارکت، موفق شده بود ۶ پاس گل ثبت کند.

منبع: ورزش سه
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha