کد خبر: ۹۸۲۸۴۴
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۴

ماکرون: آماده همکاری قوی با آمریکا هستیم

رئیس جمهور فرانسه از دور دوم مذاکرات درباره اوکراین در هفته آینده خبر داد و از آمادگی برای همکاری قوی با آمریکا سخن گفت.
ماکرون: آماده همکاری قوی با آمریکا هستیم
آفتاب‌‌نیوز :

امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه از دور دوم مذاکرات درباره اوکراین در هفته آینده خبر داد.

وی اعلام کرد که مرحله دوم از مذاکرات درباره اوکراین در لندن برگزار خواهد شد.

رئیس جمهور فرانسه پس از مذاکرات روز گذشته یعنی ۱۷ آوریل در پاریس میان هیئت اوکراینی و آمریکایی که نمایندگانی از انگلیس، آلمان و فرانسه هم حضور داشتند، گفت: این مذاکرات سازنده و مثبت بود.

وی افزود: کاملاً واضح است که همگی ما به دنبال برقراری صلح هستیم. ما آماده همکاری قوی با آمریکا در این زمینه هستیم.

گفتنی است که در یک گام جدید در مذاکرات مربوط به جنگ اوکراین، مقامات اروپایی روز پنج‌شنبه ۱۷ آوریل (۲۸ فروردین) به همراه مقامات آمریکایی در پاریس به گفت‌و‌گو نشستند.

وزیر امور خارجه آمریکا، مارکو روبیو و نماینده ویژه، استیو ویتکاف در دیداری با مقامات آلمان، فرانسه، بریتانیا و اوکراین درباره راه‌هایی برای پایان دادن به جنگ اوکراین صحبت کردند.

رئیس‌جمهور فرانسه، امانوئل مکرون، روبیو و ویتکوف را در کاخ الیزه پذیرفت و پیش از آن با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، تماس تلفنی داشت.

در این دیدارها، مشاور امنیت و سیاست خارجی دولت آلمان، ینس پلتنر، نیز حضور داشت. عصر همین روز، دیوید لامی، وزیر امور خارجه بریتانیا نیز به مذاکرات پیوست. از طرف اوکراین نیز آندری یرماک، رئیس دفتر ریاست‌جمهوری، رستم عمروف، وزیر دفاع و آندری سیبیها، وزیر امور خارجه به پاریس سفر کرده بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین