پایگاه خبری آفتاب
۲۹ /خرداد /۱۴۰۵
Friday 19 June 2026
کد خبر:۹۸۲۹۷۱
۱۲:۴۷
۱۴۰۴/۰۱/۳۱

بدشانسی بزرگ برای استقلال؛ صالح حردانی هم غایب لیگ و هم جام حذفی

بدشانسی بزرگ برای استقلال؛ صالح حردانی هم غایب لیگ و هم جام حذفی
استقلال برای ۲ بازی آینده مدافع راستش را در اختیار نخواهد داشت و پرکردن جای او برای آبی‌ها اصلا ساده نیست.
۱۲:۴۷
۱۴۰۴/۰۱/۳۱
به گزارش آفتاب نیوز،

خبر محرومیت صالح حردانی از بازی با هوادار در دیدار معوقه لیگ بیست و دوم چیز جدیدی نیست، اما شاید کمتر کسی بداند که این بازیکن از بازی با پیکان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی هم محروم است و نمی‌تواند برای تیمش به میدان برود.

حردانی در دقیقه ۳+۱۲۰ بازی با شمس آذر در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی از داور کارت قرمز گرفت تا به جز بازی با هودار، در بازی با پیکان هم غایب باشد و استقلال برای ۲ بازی پشت سرهم او را در اختیار نداشته باشد.

حردانی در این فصل در پس دفاع وسط سمت راست استقلال بازی کرده است و بوژوویچ برای ۲ بازی آینده باید به جای او دنبال جانشین باشد و بی تردید جایگیزن او کار ساده‌ای برای آبی‌ها نخواهد بود.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
صالح حردانی
ارسال پیام
captcha