کد خبر: ۹۸۳۵۹۶
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۰

علت اصلی مرگ پاپ اعلام شد

واتیکان دقایقی قبل علت اصلی مرگ رهبر کاتولیک‌های جهان که صبح امروز اعلام شد را سکته قلبی اعلام کرد.
علت اصلی مرگ پاپ اعلام شد
آفتاب‌‌نیوز :

صبح امروز رسانه‌ها از مرگ پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان خبر دادند و غروب امروز واتیکان جزئیات بیشتری را درباره دلیل اصلی مرگ وی منتشر کرد.

واتیکان دقایقی قبل اعلام کرد که پاپ فرانسیس بر اثر سکته قلبی درگذشت.

چند ساعت پس از مرگ پاپ فرانسیس، ناقوس کلیسا در کلیسای سنت پیتر به صدا درآمد. برای قرن‌های متمادی، به صدا درآمدن ناقوس‌ها سیگنال رسمی بود که مؤمنان کاتولیک را درباره از دست دادن رهبر کلیسای خود مطلع می‌کرد. نواختن زنگ یک عمل نمادین است که بیانگر عزاداری و دعوت مؤمنان به نماز است.

پاپ چندی پیش چندین هفته به دلیل عفونت ریه و ذات الریه در بیمارستانی در رم تحت درمان قرار داشت و تازه مدت کوتاهی بود که از بیمارستان مرخص شده بود.

وی روز گذشته به مناسبت عید پاک در یک آیین عبادی، آخرین سخنرانی عمرش را انجام داد و یک روز پیش از آن آخرین دیدار سیاسی اش را با جی دی ونس، معاون ترامپ در دفترش در واتیکان، انجام داد.

وی بعد از ترخیص ازبیمارستان وضعیت با ثباتی پیدا کرده بود، اما طی همین چند روز در برخی تصاویری که از او منتشر شده بود، شلنگ دستگاه اکسیژن در بینی داشت.

پاپ روز گذشته و در آخرین سخنرانی عمر نزدیک به ۹ دهه‌ای خود به مناسبت عید پاک، خواستار صلح جهانی و آتش بس فوری در غزه شد.

پاپ فرانسیس، با نام اصلی خورخه ماریو برگولیو، از سال ۲۰۱۳ به‌عنوان دویست و شصت و ششمین پاپ خدمت می‌کرد.

او نخستین پاپ از قاره آمریکا، اولین عضو فرقه یسوعی و اولین پاپ غیراروپایی پس از پاپ گرگوری سوم در قرن هشتم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین