بابک یکتاپرست روز شنبه افزود: تا این لحظه، ۱۵ دستگاه آمبولانس و چهار دستگاه اتوبوسآمبولانس برای انتقال مجروحان به محل حادثه اعزام شدند.
وی با اشاره به تمهیدات ویژه برای مقابله با ابعاد احتمالی حادثه، گفت: اورژانس شیراز نیز در حالت آمادهباش کامل قرار گرفته و هماهنگیهای لازم برای پذیرش مصدومان احتمالی انجام شده است.
وی ادامه داد: همچنین اورژانس هوایی جهرم و لار نیز در آمادهباش کامل به سر میبرند و بالگرد امدادی اورژانس از لارستان برای امدادرسانی به مصدومان حادثه به پرواز درآمده است.
به گفته وی،مصدومان این حادثه به بیمارستان های شهید محمدی، سید الشهدا(ع)، حضرت صاحب الزمان(عج)، خاتم الانبیاء(ص) و شهدای خلیج فارس انتقال داده شده اند.
یکتاپرست افزود: ۹۰ تخت در مراکز درمانی شهر شیراز نیز برای پذیرش احتمالی مصدومان این حادثه، آماده شده است.