کد خبر: ۹۸۴۶۳۱
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲

استقلال و پیکان با تساوی به رختکن رفتند

تقابل استقلال و پیکان در نیمه نخست جدال‌شان در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی برنده نداشت.
استقلال و پیکان با تساوی به رختکن رفتند
آفتاب‌‌نیوز :

مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور از ساعت ۱۸ امروز (شنبه) با دیدار تیم‌های استقلال و پیکان در ورزشگاه آزادی تهران دنبال شد که نیمه اول این مسابقه به تساوی صفر - صفر انجامید.

ترکیب استقلال: سید حسین حسینی، روزبه چشمی، محمدرضا آزادی، رامین رضاییان، دیدیه اندونگ، سید ابوالفضل جلالی، آرمین سهرابیان، ضرغام سعداوی، جلال‌الدین ماشاریپوف، محمدحسین اسلامی و آرش رضاوند

ترکیب پیکان: حسین شهریاری، دانیال جهانبخش، امیرحسین غلامی، رضا رضایی، محمدرضا غبیشاوی، بهزاد سلامی، علی اکبر رنجبر، امیرحسین صدقی، سامان نریمان‌جهان، علیرضا نقی‌زاده و مهدی شریفی

داور: سید رضا مهدوی

اتفاقات مهم نیمه اول مسابقه به شرح زیر است:

دقیقه یک: نفوذ رضاییان در ثانیه‌هایی ابتدایی مسابقه به محوطه جریمه پیکان و ارسال او به دهانه دروازه، با دخالت مدافعان تیم خودروساز راهی کرنر شد.

دقیقه ۱۱: ضرغام سعداوی به دلیل خطا روی بازیکن پیکان کارت زرد گرفت.

دقیقه ۱۴: آرمین سهرابیان به دلیل خطا روی نریمان جهان با کارت زرد داور مواجه شد.

دقیقه ۲۰: شوت سامان نریمان جهان از پشت محوطه جریمه استقلال به راحتی در دستان حسینی قرار گرفت.

دقیقه ۲۴: شوت اندونگ با واکنش زیبای حسین شهریاری تبدیل به گل نشد.

دقیقه ۲۷: ارسال ابوالفضل جلالی روی دروازه پیکان به محمدرضا آزادی رسید. مهاجم استقلال که فرصت خوبی برای گلزنی داشت، نتوانست ضربه بادقتی به توپ بزند و این ضربه آرام نصیب شهریاری شد.

دقیقه ۲۹: بهترین موقعیت پیکان برای گلزنی در شرایطی رقم خورد که رضا رضایی با سیدحسین حسینی تک به تک شد. آقای گل لیگ یک نتوانست از این فرصت بهره‌ای ببرد و ضربه آرام او پس از برخورد به پای مدافع استقلال به کرنر رفت.

دقیقه ۳۱: محمدحسین اسلامی پس از عبور غیرمنتظره از کاپیتان پیکان، با سنگربان این تیم تک به تک شد و ضربه نه‌چندان محکم و بی‌دقتی به توپ زد که آن را نصیب شهریاری کرد.

دقیقه ۳۷: ضربه خطرناک نریمان جهان از گوشه محوطه جریمه استقلال، با اختلاف کمی از دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۴۰: محمدحسین اسلامی پس از خطا روی نریمان جهان که یک موقعیت ضد حمله را از پیکان گرفت، با کارت زرد جریمه شد.

دقیقه ۴۵: در پی یک ضدحمله سریع خودروسازان، علی‌اکبر رنجبر با حسینی تک به تک شد که قدر این موقعیت را ندانست و توپ را به آسمان زد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین