کد خبر: ۹۸۴۷۰۲
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۲

ابراز همدردی ونزوئلا با ایران پس از حادثه بندر شهید رجایی

دولت ونزوئلا در بیانیه‌ای رسمی، همدردی و همبستگی خود را با جمهوری اسلامی ایران پس از حادثه انفجار در بندر شهید رجایی اعلام کرد.
ابراز همدردی ونزوئلا با ایران پس از حادثه بندر شهید رجایی
آفتاب‌‌نیوز :

در بیانیه دولت ونزوئلا آمده است: جمهوری بولیواری ونزوئلا عمیقاً با ملت و دولت برادر جمهوری اسلامی ایران در این واقعه تأسف بار ابراز همدردی می‌کند.

دولت ونزوئلا در این بیانیه همچنین با خانواده‌های قربانیان ابراز همدردی کرده و برای مجروحان آرزوی بهبودی سریع کرده است.

در بیانیه دولت ونزوئلا ضمن ابراز تقدیر از تلاش‌های تیم‌های امدادی، تأکید شده است: ونزوئلا احساس عمیق همبستگی و تعهد انسانی خود به مردم ایران را در این شرایط دشوار تکرار می‌کند.

انفجار بزرگی امروز شنبه، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بندر شهید رجایی بندرعباس به وقوع پیوست که تاکنون ۷۵۰ مصدوم و هشت کشته داشته و آتش هنوز به صورت کامل خاموش نشده است و اطلاعات دقیقی درباره علت وقوع حادثه در دست نیست.

بر اساس گزارش‌های اولیه، تیم‌های امدادی و نیرو‌های امنیتی در محل حضور دارند و عملیات بررسی و امدادرسانی در حال انجام است؛ تحقیقات جهت مشخص شدن ابعاد این حادثه همچنان ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین