کد خبر: ۹۸۵۰۲۶
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۴

چه میزان از بندر شهید رجایی چار آسیب شد؟

سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور گفت: بندر شهید رجایی یکی از بنادر بزرگ کشور بوده و این انفجار در بخش کوچکی از بندر رخ داده است.
چه میزان از بندر شهید رجایی چار آسیب شد؟
آفتاب‌‌نیوز :

حسین ظفری سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور اظهار داشت: بندر شهید رجایی یکی از بنادر بزرگ کشور بوده و این انفجار در بخش کوچکی از بندر رخ داده است.

وی افزود: در تمام بنادر در نقاط مختلفی کانتینر‌ها ذخیره می‌شود که در بندر شهید رجایی و در بخش شرقی و جنوبی دپوی کانتینر‌ها درگیر حریق شد.

سخنگوی ستاد مدیریت بحران کشور تصریح کرد: زیرساخت‌های بندر آسیبی ندیده و از روز گذشته فعالیت‌های تجاری و واردات و صادرات از سر گرفته شد و بحمدالله مشکلی در بندر نیست.

ظفری اضافه کرد: حضور مسئولان در سطوح مختلف در بندر شهید رجایی، سبب ایجاد یک هم گرایی در منطقه شد و کار‌های عملیات اطفای حریق به سرعت پیش می‌رود. اکثر محروحان ترخیص شده‌اند و تعداد فوتی‌ها به ۴۶ نفر رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین