براساس نتایج مطالعات اخیر دانشمندان ژاپنی، این نقش موثر بهدلیل فیبر فراوان در این خوراکیهاست.
در ادامه این مطلب با مواد غذایی آشنا خواهیم شد که میتوانند از بروز تحلیلهای شناختی پیشگیری کنند. این مواد غذایی عبارتند از:
حبوبات
حبوبات منبع غنی از پروتئینهای گیاهی هستند که پس از پخت جزء بهترین خوراکیهای حاوی فراوان فیبرهای حلشدنی و حلنشدنی خواهند بود. گنجاندن حبوبات در رژیم غذایی به تامین انواع ویتامینها و املاح مانند فولات، منگنز، منیزیم و آهن نیز کمک میکند.
آلو
آلو علاوه بر مقدار فراوان آهن و منیزیم یکی از بهترین منابع فیبر نیز محسوب میشود به طوریکه ۱۰۰ گرم آلو حدود ۶ گرم فیبر دارد. آلو را میتوان به عنوان میانوعده یا همراه انواع غذا میل کرد.
شکلات تلخ
در کنار منیزیوم فراوان شکلات تلخ، از فیبر موجود در این خوراکی خوشمزه نیز نباید غافل شد که تقریبا ۷ تا ۱۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم شکلات است. البته این تاثیر مربوط به شکلات تلخ است و شکلات شیری را نمیتوان خوراکی مفید در این زمینه دانست.
بادام
ارزش تغذیهای بادام بهحدی بالاست که متخصصان تغذیه توصیه میکنند هر روز صبح ۴ تا ۵ عدد بادام میل شود. جالب است بدانید که ۸۰ درصد فیبرهای حلنشدنی و ۲۰ درصد فیبرهای حلشدنی بادام عامل تاثیر مثبت در پیشگیری از بروز بیماریهای نورولوژیک شناخته شدهاند.