کد خبر: ۹۸۵۸۴۴
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۴

علم الهدی: در جشنواره کوچه لاابالی‌گری کردند!

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: شهید مطهری، الگویی از معلمی است که با هر سخنش، چراغی در دل مخاطب روشن می‌کرد، معلمی که به ظرفیت تربیتی او توجه داشت. معلم در همه خیرات کسی که تربیت می‌کند، شریک است.
علم الهدی: در جشنواره کوچه لاابالی‌گری کردند!
آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام سید احمد علم الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نماز جمعه مشهد که در میان حضور اقشار مختلف مردم ایراد شد، با اشاره به فرا رسیدن ایام مبارک دهه کرامت اظهارداشت: در ایام پر برکت دهه کرامت هستیم و تقارن این مناسبت معنوی با میلاد مسعود ثامن‌الحجج حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا علیه‌السلام، فرصتی مغتنم برای گرامی‌داشت مقام بلند آن امام همام است. دهه کرامت به معنای دهه بزرگواری است چراکه امام هشتم علیه‌السلام، جلوه‌های ویژه‌ای از کرامت و بزرگواری را در زندگی خود به نمایش گذاشته‌اند و این نام‌گذاری از این جهت است. آستان قدس رضوی با اهتمام و دقت فراوان، این کرامت را با کاروان‌های «زیر سایه خورشید» و اعزام سفیران فرهنگی به اقصی نقاط ایران و کشور‌های شیعه‌نشین، ترویج می‌دهد.

وی، این حرکت را جلوه‌ای از اشاعه معنویت و یادآوری بزرگواری‌های خاص امام رضا (ع) به جامعه اسلامی دانست و گفت: در این دهه پرفیض، از همه مؤمنان و دلدادگان اهل بیت دعوت می‌شود تا از فرصت به وجود آمده، برای استفاده از برکات معنوی و معرفتی امام هشتم نهایت بهره را ببرند.

علم‌الهدی با بیان این‌که ماه ذی‌القعده در تقویم شیعی، با مناسبت‌های مهمی پیوند خورده که همگی به امام رضا (ع) و خاندان ایشان مرتبط است، اضافه کرد: اول ذی‌القعده، سالروز میلاد حضرت معصومه، خواهر گرامی امام رضا است، یازدهم ماه، میلاد با سعادت خود حضرت، بیست و سوم ماه، روز زیارتی مخصوص، بیست و پنجم، روز دحو‌الارض وپایان ماه نیز سالروز شهادت فرزند ایشان، حضرت جوادالائمه علیه‌السلام است؛ خوشا به حال آنان که در طول این ماه توفیق زیارت مستمر حرم رضوی را پیدا می‌کنند و از فیوضات این ایام بهره‌مند می‌شوند.

وی به حادثه تلخ انفجار در بندر شهید رجایی نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در روز‌های اخیر، حادثه دلخراشی در بندر شهید رجایی رخ داد که قلب مردم ایران را جریحه‌دار کرد؛ انفجار مهیبی که منجر به جان باختن ۷۰ نفر و زخمی شدن بیش از هزار نفر و عزادار شدن ده‌ها خانواده شد، فاجعه‌ای بزرگف عبرت آموز و تأثربرانگیز بود.

امام جمعه مشهد با بیان این‌که بر اساس گزارش‌ها، از ساعت ۹ صبح روز حادثه، دودی از کانتینر محل انفجار برخاسته بود که تا ظهر ادامه داشت، اما هیچ‌کس به آن توجهی نکرد، ابراز کرد: این غفلت باعث شد انفجار مهیبی رخ دهد که خسارات جانی و مالی سنگینی به بار آورد؛ برخی سهل‌انگاری‌ها از جنایت بدترند، زیرا در پی یک بی‌توجهی، جان ده‌ها انسان گرفته می‌شود.این حادثه تلخ زنگ هشداری برای همه است که در هر مسئولیتی در انجام وظایف خود بکوشیم و از هرگونه سهل‌انگاری، حتی کوچک، که می‌تواند فاجعه‌ای بزرگ به‌دنبال داشته باشد، پرهیز کنیم.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی ضمن تسلیت به خانواده‌های داغ دیده، گفت: از همه امدادگران، داوطلبان و مردمی که با ایثار، عاطفه و همت بلند خود در امدادرسانی و اهدای خون همکاری کردند، قدردانی می‌کنم، این روحیه انسان‌دوستانه، مورد توجه اسلام است.

علم‌الهدی به سالروز شهادت شهدای خدمت در پرواز اردیبهشت نیز اشاره و خاطرنشان کرد: در اردیبهشت سال ۱۴۰۳، رئیس‌جمهور به‌همراه همراهانش به شهادت رسیدند؛ به همین مناسبت مراسم بزرگداشت این شهدا، پنج‌شنبه آینده در حرم مطهر رضوی برگزار خواهد شد که حضور مردم در این مراسم نشانه وفاداری به خون شهیدان است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: متأسفانه سال ۱۴۰۳ با شهادت رئیس‌جمهور و سال ۱۴۰۴ با انفجار تلخ بندر شهید رجایی، اردیبهشت‌های تلخی را برای ما رقم زد. امیدواریم به برکت دعای حضرت رضا علیه‌السلام، حوادث ناگوار از مردم ایران دور شود. روز کارگر که دیروز گرامی داشته شد، یادآور جایگاه والای قشر کارگر در اقتصاد کشور است، رهبر انقلاب در بیانات خود تأکید دارند که سرمایه انسانی بزرگ‌ترین دارایی کشور است، که بخش عظیمی از آن توسط کارگران شکل می‌گیرد. با تلاش این قشر، کشور در مسیر تولید و توسعه حرکت خواهد کرد.

علم‌الهدی به قرار گرفتن در روز معلم نیز اشاره و بیان کرد: روز معلم، هم‌زمان با سالروز شهادت شهید مرتضی مطهری است؛ شخصیتی که نماد «معلم تراز انقلاب اسلامی» است که هم‌زمان در دانشگاه تهران و حوزه علمیه قم تدریس می‌کرد و عمر خود را در مسیر آموزش و تربیت صرف کرد.

وی به تعبیری از معلم توسط رهبر معظم انقلاب اشاره و تأکید کرد: رهبر انقلاب در سال ۱۳۸۶ فرمودند: «معلم کسی است که در دل انسان چراغی روشن می‌کند و او را از جهالت به دانایی می‌رساند.» بر اساس این تعریف، معلم کسی است که نادانی را از میان بردارد و علم تولید کند. برخی از افراد که در جایگاه معلمی قرار دارند، صرفاً کار روزمره انجام می‌دهند و برایشان مهم نیست سرنوشت دانش‌آموزشان چه می‌شود. در مقابل، افرادی وجود دارند که حتی در شغل معلمی نیستند، اما با یک سخن یا راهنمایی، مسیر زندگی دیگران را روشن می‌کنند، این افراد مصداق واقعی معلم هستند.دانش‌آموزان از ۷ تا ۱۷ سالگی، مانند نهالی در دست معلم رشد می‌کنند، تربیت صحیح آنان می‌تواند جامعه‌ای سالم و پویا بسازد، اگر خروجی تربیت، افراد بی‌هویت، لاابالی و بی‌قید باشد، باید در شیوه معلمی تجدیدنظر شود.شهید مطهری، الگویی از معلمی است که با هر سخنش، چراغی در دل مخاطب روشن می‌کرد، معلمی که نه به مدرک شاگرد نگاه می‌کرد، بلکه به ظرفیت تربیتی او توجه داشت. چنین معلمانی می‌توانند جامعه را متحول کنند.

وی با انتقاد از وقایع رخداده در حاشیه برگزاری جشنواره موسیقی کوچه در بوشهر، اظهار کرد: عناصری که در برگزاری جشنواره کوچه لاابالی‌گری کردند هم محصول تربیت کسانی هستند که اگر به عملکرد خود نگاه کنند، می‌توانند به خود معلم بگویند؟!

عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مسیر صحیح معلمی نباید به چنین نتایجی منجر شود، گفت: امیدواریم خداند متعال به معلمین فداکار و سازنده و با عظمت و متدینی که در عرصه معلمی انسان‌ساز هستند، توفیق دهد، زیرا معلم در همه خیرات کسی که تربیت می‌کند، شریک است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین