آفتابنیوز :
آفتاب: هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا از شروع مجدد گفتگوهای غیرمستقیم اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطینی از هفته آینده خبر داده است.
کلینتون که در واشنگتن صحبت میکرد، گفت جورج میچل، فرستاده ویژه ایالات متحده به خاورمیانه هفته آینده برای آغاز این گفتگوها به منطقه سفر خواهد کرد.
گفتگوهای صلح بین اسرائیلیها و فلسطینی ها از ژانویه ۲۰۰۸ به بنبست کشیده شده است.
کلینتون گفت گفتگوهای غیرمستقیم از هفته آینده شروع میشود ولی آمریکا امیدوار است این گفتگوها به صورت مستقیم برگزار شود.
وی همچنین گفت آمریکا انتظار دارد وزیران خارجه کشورهای عربی در نشست روز شنبه خود از این گفتگوها حمایت کنند.
به گزارش بیبیسی هفته گذشته گزارشی در روزنامه وال استریت ژورنال منتشر شد که به نقل از مقامهایی که از آنها نام برده نشده بود از آمادگی نخستوزیر اسرائیل برای توقف دو ساله خانهسازی در رامات شلومو، کاستن از محدودیت تردد به نوار غزه، آزادسازی زندانیهای فلسطینی و توافق با گفتگو در برابر وضع بیت المقدس خبر میداد.