پایگاه خبری آفتاب
۱۰ /خرداد /۱۴۰۵
Sunday 31 May 2026
۰۰:۵۹
کد خبر:۹۸۵۸۷
۰۹:۴۷
۱۳۸۹/۰۲/۱۲

نتایج هفته 33 بوندس‌لیگا؛ جشن قهرمانی بایرمونیخ

۰۹:۴۷
۱۳۸۹/۰۲/۱۲
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: تیم بایرن مونیخ با نتیجه 3 بر 1 بوخوم را مغلوب كرد و بازیكنان این تیم پیشاپیش جشن قهرمانی خود را در آلیانس آره نا برپا كردند.

بایرن 67 امتیازی كه با تفاضل گل به اضافه 39 در مكان نخست جدول قرار دارد تنها در یک صورت قهرمانی را از دست می‌دهد كه هفته آینده در زمین هرتابرلین با اختلاف 10 گل شكست بخورد و تیم شالكه هم در زمین ماینتس با اختلاف 8 گل به پیروزی برسد.

در دیگر بازی‌های دیروز، شالكه در زمین خود با 2 گل مقابل وردربرمن شكست خورد، هامبورگ با 4 گل نورنبرگ را در هم كوبید و هانوفر با نتیجه 6 بر 1 مونشن گلادباخ را در هم شكست.

هوفنهایم نیز 2 بر 1 در زمین آینتراخت پیروز شد.

دیدار تیم‌های كلن با فرایبورگ و اشتوتگارت با ماینتس هم 2 به 2 پایان یافت.

تیم‌های دورتموند با وولفسبورگ و بایرلوركوزن با هرتابرلین نیز به نتیجه مساوی 1 به 1 دست یافتند.

در جدول رده بندی رقابت های فوتبال بوندس‌لیگای آلمان، بایرن مونیخ با 67 امتیاز صدرنشین است و تیم های فوتبال شالكه با 64 و وردربرمن با 60 امتیاز به ترتیب در رده‌های دوم و سوم جای دارند.

تیم فوتبال هرتابرلین نیز با 24 امتیاز قعرنشین است و سقوطش به دسته پایین تر رقابت های فوتبال آلمان مسجل شده است.
گزارش خطا
ارسال پیام
captcha