کد خبر: ۹۸۵۹۶۶
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴

زارع: می‌توانستیم برنده بازی باشیم؛ چطور تشخیص آفساید ۵ دقیقه طول می‌کشد؟

سرمربی ملوان به نبود کمک داور ویدیویی در دیدار با ذوب‌آهن اعتراض کرد.
زارع: می‌توانستیم برنده بازی باشیم؛ چطور تشخیص آفساید ۵ دقیقه طول می‌کشد؟
آفتاب‌‌نیوز :

سرمربی ملوان در نشست خبری دیدار مقابل ذوب‌آهن پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

اظهارات مازیار زارع را در ادامه می‌خوانید:

/در این دیدار بازی پرفشاری را شاهد بودیم و اگر برخی از اشتباهات ساده را انجام نمی‌دادیم به طور حتم نتیجه بسیار خوبی کسب می‌کردیم.

/چطور ممکن است برای چنین بازی حساسی از var و سیستم رادیویی استفاده نشود به خاطر همین مسئله تشخیص آفساید پنج دقیقه طول کشید.

/گرچه در این دیدار و در نیمه دوم ۲ گل عقب افتادیم، اما جبران کردیم و حتی می‌توانستیم برنده این بازی باشیم، زیرا ۲ پنالتی مسلم ما از سوی گروه داوری نادیده گرفته شد.

/متاسفانه اینگونه بازی‌ها بدون سیستم کمک داور ویدیویی برگزار می‌شود و از سوی دیگر حتی داوران سیستم رادیویی نیز نداشتند تا بعضی از صحنه‌های بازی را به هم اطلاع دهند.

/به هر حال تلاش بازیکنان ما خوب بود و جنگندگی بسیار خوبی را هم به نمایش گذاشتند و روحیه نباختن آنان نیز تحسین برانگیز است و به طور حتم در ۲ بازی باقیمانده و رقابت‌های جام حذفی نیز با همین جنگندگی ظاهر می‌شویم.

/درگذشت آقای صالح‌نیا، این بزرگ مرد فوتبال گیلان را تسلیت می‌گویم؛ مرحوم صالح‌نیا برای ملوان جایگاه ویژه‌ای داشت، اما متاسفانه پیشکسوتان ما فراموش شده‌اند و امیدوارم مفاخر در زمان حیات قدر دانسته شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین