کد خبر: ۹۸۶۰۶۵
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

بقائی: هدف رژیم اشغالگر از حمله به سوریه نابودی یک کشور مستقل است

سخنگوی وزارت امور خارجه ضمن محکومیت حملات نظامی رژیم صهیونیستی به سوریه، تأکید کرد: هدف اصلی رژیم اشغالگر، تخریب و نابودی توانمندی‌های دفاعی، اقتصادی و زیربنایی سوریه به عنوان یک کشور مستقل است تا بتواند مطامع شرورانه خود را در این کشور و منطقه دنبال کرده و همزمان به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و تجاوز و اشغالگری در لبنان ادامه دهد.
بقائی: هدف رژیم اشغالگر از حمله به سوریه نابودی یک کشور مستقل است
آفتاب‌‌نیوز :

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه حملات نظامی رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف سوریه و بمباران و تخریب تاسیسات غیرنظامی و توانمندی‌های دفاعی این کشور در دمشق، لاذقیه، ادلب، حماه، قنیطره و درعا را به شدت محکوم کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به تجاوز مکرر رژیم صهیونیستی و هدف قرار دادن دارایی‌های راهبردی و امکانات زیربنایی نظامی و غیرنظامی سوریه و تداوم اشغال بخش‌هایی از این کشور از سوی رژیم صهیونیستی، تاکید کرد امروز برای همگان روشن شده است که هدف اصلی رژیم اشغالگر، تخریب و نابودی توانمندی‌های دفاعی، اقتصادی و زیربنایی سوریه به عنوان یک کشور مستقل است تا بتواند مطامع شرورانه خود را در این کشور و منطقه دنبال کرده و همزمان به نسل‌کشی در فلسطین اشغالی و تجاوز و اشغالگری در لبنان ادامه دهد.

بقائی با یادآوری موضع اصولی و ثابت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ضرورت حفظ و صیانت از تمامیت سرزمینی و عزت و حاکمیت ملی سوریه به‌عنوان یک کشور مستقل و ملت متمدن و اثرگذار در امنیت و ثبات منطقه مهم غرب آسیا، مجددا مسئولیت همه طرف‌های دخیل در شکل‌گیری وضعیت کنونی سوریه از طریق زمینه‌سازی سوء استفاده و توسعه‌طلبی رژیم اسرائیل در این کشور را خاطرنشان کرد و تصریح نمود: توقف جنگ‌افروزی و تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه سوریه مستلزم اقدام فوری و موثر جامعه جهانی به‌ویژه کشور‌های منطقه است و بر این اساس ضروری است سازمان همکاری‌های اسلامی از ساز و کار‌های موجود برای وادار کردن شورای امنیت سازمان ملل به ایفای وظیفه خود در قبال قانون‌شکنی و نقض صلح از سوی رژیم اسرائیل استفاده کند.

مرکز موسوم به دیده بان حقوق بشر سوریه در گزارشی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی با ۲۰ بمباران، شدیدترین حمله هوایی از ابتدای سال ۲۰۲۵ را به سوریه انجام داد. براساس اعلام این مرکز، مقر‌ها و پایگاه‌های نظامی در کوه قاسیون، برزه و حرستا در حومه دمشق از اهداف این بمباران‌ها بودند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین