کد خبر: ۹۸۷۱۸۴
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۰

اخبار ضد و نقیض از حمله موشکی پاکستان به هند

برخی منابع از حمله موشکی ارتش پاکستان به مناطقی در ایالت «پنجاب» در هند خبر دادند.
اخبار ضد و نقیض از حمله موشکی پاکستان به هند
آفتاب‌‌نیوز :

منابع غیر رسمی پاکستانی با انتشار چند ویدئو از شلیک موشک از خاک این کشور به سمت ایالت پنجاب در هند خبر دادند.

شبکه راشاتودی نیز گزارش داد که یک موشک بر فراز شهر «امریتسار» در ایالت پنجاب واقع در ۳۰ کیلومتری مرز پاکستان مورد ره‌گیری قرار گرفته است.

در این میان وزیر مشاور در امور خارجه پاکستان از گفت‌وگوی مشاوران امنیت ملی هند و پاکستان خبر داد. وی در گفت‌و‌گو با شبکه تی آر تی بدون ارائه جزئیات گفت‌و‌گوی دو طرف را تایید کرد.

از سوی دیگر نماینده پاکستان در سازمان ملل نیز گفت که اسلام‌آباد برای هرگونه گفت‌و‌گو یا میانجیگری جهت کاهش تنش با هند آماده است.

عاصم افتخار احمد با بیان اینکه «ما خواهان تشدید تنش با هند نیستیم»، گفت: برای آغاز تحقیقات درباره حمله کشمیر، حمایت گسترده‌ای از جامعه بین‌المللی دریافت کرده‌ایم.

او در ادامه تأکید کرد: حق پاسخ به حملات هند را برای خود محفوظ می‌دانیم و در زمان و مکان مناسب به هند پاسخ خواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین