کد خبر: ۹۸۷۲۰۵
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۹

اعتراض استقلال به کنداکتور صدا و سیما/ این توهین به هواداران است؛ به علایق رنگی خود اعتراف کنید!

باشگاه استقلال به پخش بازی این تیم در شبکه نسیم اعتراض کرد.
اعتراض استقلال به کنداکتور صدا و سیما/ این توهین به هواداران است؛ به علایق رنگی خود اعتراف کنید!
آفتاب‌‌نیوز :

با اعلام صدا و سیما دیدار فردای استقلال و چادرملو از شبکه نسیم پخش می‌شود و تراکتور و پرسپولیس هم میهمان شبکه سه و ورزش خواهند بود.


دقایقی قبل باشگاه استقلال با انتشار بیانیه‌ای اعتراضی به این تصمیم صدا و سیما نوشت:

/ ساعتی پیش در زیرنویس شبکه سوم سیما کنداکتور بازی‌های روز پنجشنبه لیگ برتر اعلام شد و بر اساس آن، پخش مصاف استقلال و چادرملو در شبکه نسیم پخش می‌شود.

/این تصمیم عجیب مسئولان مربوطه با اعتراض مدیران استقلال همراه شده و مشخص نیست مبنای این تصمیم گیری عجیب چیست.

/در گذشته و طبق روال همیشگی استدلال متولیان امر این بوده که مصافی که در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود، به دلیل وجود دوربین‌های Full HD، از شبکه سه سیما پخش خواهد شد.

/حالا پرسش این است که چرا این رویه همیشگی و قانون نانوشته برای استقلال تغییر کرده است؟ صرف اینکه مصاف فردای استقلال و چادرملو در پایین و بالای جدول تاثیرگذار نیست، این مجوز را می‌دهد که حق میلیون‌ها هوادار استقلال را تضییع کنیم؟ آیا این کار توهین به هواداران میلیونی استقلال نیست؟

/اینکه بازی استقلال بدون VAR برگزار می‌شود هم ظاهرا در راستای همین نگاه است وگرنه چه دلیلی دارد این دستگاه از ورزشگاه آزادی خارج شود؟

/پخش بازی در شبکه‌ای که سابقه پخش هیچ بازی‌ای را نداشته، اگر توهین به هواداران استقلال نیست و کوچک انگاشتن باشگاهی با هشت دهه قدمت نیست، چه معنایی دارد؟

/اینکه گفته می‌شود مسئولان استقلال مخالف تغییر ساعت بازی بوده‌اند، دلیل می‌شود که با هواداران استقلال لج بازی کنیم و بازی را در شبکه‌ای پخش کنیم که سابقه چنین کاری را نداشته است؟ مسئولان مربوطه تصور کرده‌اند مخالفت استقلال با تغییر ساعت بازی که به خاطر راحتی هواداران اتخاذ شده، توپ را در زمین باشگاه استقلال می‌اندازد؟

/نکته مهم دیگر این است که شاید بهتر باشد مسئولان مربوطه در صداوسیما با صراحت بگویند به خاطر علایق رنگی دست به این رفتار زده‌اند و به جای پنهان شدن پشت هواداران استقلال، شهامت داشته باشند و صراحتا از علایق رنگی خودشان صحبت کنند.

/باشگاه استقلال به نمایندگی از هواداران خود اعلام می‌کند که اگر این بازی از نظر مسئولان صداوسیما حساسیت یا جذابیتی ندارد، از پخش بازی خودداری کند و از درآمد‌های تبلیغاتی این بازی هم چشم پوشی کند.

/در پایان یادآور می‌شویم مسئولیت این تصمیم عجیب مسئولان صداوسیما متوجه خود آنهاست و این موضوع فقط به بدبینی هواداران استقلال به برنامه‌های ورزشی دامن می‌زند و بهتر است هرچه زودتر مسئولان مربوطه در تصمیم خود تجدیدنظر کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین