کد خبر: ۹۸۷۲۶۰
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۶

وزیر نیرو: قطعی‌های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است

وزیر نیرو با بیان اینکه خطا‌های رخ داده در قطعی‌های طولانی مدت، تا پایان هفته اصلاح شده و قطعی‌های برق خانگی حداکثر دو ساعت خواهد بود؛ گفت: مردم گزارش خاموشی بیش از ۲ ساعت را به ادارات برق بدهند تا سریعا رسیدگی شود.
وزیر نیرو: قطعی‌های برق خانگی از شنبه حداکثر دو ساعت است
آفتاب‌‌نیوز :

عباس علی آبادی، وزیر نیرو در برنامه صف اول سیما اظهار داشت: از مشکلات رخ داده برای مردم ناشی از خاموشی‌ها عذرخواهی می‌کنم. همکاران من ۲۴ ساعته در حال تلاش هستند که مشکلات کاهش یابد، ظرفیت نیروگاهی افزایش یابد و وضعیت بهبود پیدا کند.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: همین الان هم قرار نبوده و نیست که بیش از ۲ ساعت خاموشی خانگی بدهیم، اگر مسائلی رخ داده که منجر به خاموشی بیشتر از ۲ ساعت شده، خطا‌هایی بوده که در شبکه رخ داده؛ خطا‌های رخ داده در قطعی‌های طولانی مدت، تا پایان هفته اصلاح شده و قطعی‌های برق خانگی حداکثر دو ساعت خواهد بود؛ مردم گزارش خاموشی بیش از ۲ ساعت را به ادارات برق بدهند تا سریعا رسیدگی شود.

وی ادامه داد: در برخی نقاط، فیدر‌های چاه‌های تأمین آب قطع شده و مشکلاتی برای مردم بابت قطع آب رخ داده که ضمن عذرخواهی از مردم، این خطا‌ها برطرف خواهد شد.

علی آبادی با بیان اینکه "تابستان سال گذشته ناترازی برق به ۲۰ هزار مگاوات رسید"، گفت: اگر روند گذشته ادامه پیدا می‌کرد، ناترازی امسال به ۲۴ هزار مگاوات می‌رسید که ما در تلاشیم با اقدامات متعدد، به آن نقطه نرسیم.

وزیر نیرو با بیان اینکه "صادقانه می‌گویم که انتظار چنین شرایطی را در اردیبهشت نداشتیم"، گفت: تعمیرات نیروگاهی به خاطر نرسیدن سوخت به نیروگاه‌ها در زمستان، به تأخیر افتاد و همین الان نیروگاه‌های متعددی در شرایط تعمیرات هستند که حتی ممکن است تعمیرات به خرداد هم برسد.

وی افزود: متوسط دمای کشور در اردیبهشت ماه ۵.۵ درجه نسبت به زمان مشابه سال قبل افزایش داشته که این میزان رشد دما،‌ی سابقه بوده است.

وزیر نیرو خاطرنشان کرد: نیاز مصرف در اردیبهشت ۱۴۰۳ در این زمان، ۴۶ هزار مگاوات بود، این رقم در حال حاضر ۵۷ هزار مگاوات است، با افزایش ۹.۹ درصدی تولید برق حرارتی و با رشد تولید تجدیدپذیر‌ها و رشد واردات برق، میزان تأمین برق را به ۴۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات رساندیم که در مقایسه با تأمین ۴۱ هزار و ۳۰۰ مگاواتی زمان مشابه سال قبل رشد داشته، اما ۳۰۰۰ مگاوات کمتر نسبت به زمان مشابه سال قبل از نیروگاه‌های برق آبی تولید داریم که به خاطر شرایط خشکسالی است و ظرفیتی که به جای امروز، برای روز‌های پیک تابستان گذاشته‌ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین