کد خبر: ۹۸۷۲۶۱
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۹

«آن شرلی» و بازگشت دخترک موقرمز به قاب تلویزیون

انیمه جدید «آن شرلی» که بازسازی از انیمیشن قدیمی آن است، قرار است تا با صدای دوبلورهای سابق خود به دوبله و پخش در تلویزیون برسد.
«آن شرلی» و بازگشت دخترک موقرمز به قاب تلویزیون
آفتاب‌‌نیوز :

انیمه جدید «آن شرلی» که بازسازی جدید از این انیمیشن خاطره انگیز است، قرار است تا دوباره با دوبله دوبلورهای سابق خود برای تلویزیون به پخش برسد. این انیمه محصول کشور ژاپن در سال ۲۰۲۵ است که ۲۴ قسمت را در بر می‌گیرد.

فرشید شکیبا مدیر دوبلاژ سیما در این خصوص گفت: پخش این کار هنوز تکمیل نشده است و در حال پخش است. مجموعه کامل که در اختیار ما قرار بگیرد و ترجمه آن را انجام دهیم بلافاصله با حضور آقای مدقالچی و خانم شیرزاد برای شبکه امید دوبله خواهد شد.

وی در ادامه افزود: یک هماهنگی انجام دادیم و تا الان هم چهار قسمت بیشتر از این کار پخش نشده است. همین چهار قسمت را هم تهیه کردیم و ترجمه‌اش را پشت سر می‌گذارد. بعد از آماده سازی توسط آقای مدقالچی که مدیر دوبله این کار خواهند بود، بقیه هنرمندان دوبله ایران حضور خواهند داشت تا مانند گذشته یک کار فاخر و خوب از دوبله در تلویزیون برای مردم ایران به یادگار بماند.

شکیبا درباره زمان پخش در تلویزیون گفت: زمان دقیق آماده سازی مشخص نیست و باید ببینیم مجموعه چه زمانی کامل در اختیار ما قرار خواهد گرفت. چون کار به شدت سخت و زمان بری است. به خصوص متن‌هایی که به قلم خود آقای مدقالچی باید آماده شود و نوع دوبله و تخصصی که ایشان دارند متفاوت است. تلاش می‌کنیم در اولین فرصت با هماهنگی پخش شبکه امید این کار انجام شود.  

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین