کد خبر: ۹۸۷۲۶۸
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶

احمدیان: مذاکره در شرایط برابر و به دور از تهدید، عاقلانه و شرافتمندانه است

دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا در موضوع هسته‌ای گفت: مذاکره در شرایط برابر و به دور از تهدید و تحمیل، عاقلانه و شرافتمندانه است.
احمدیان: مذاکره در شرایط برابر و به دور از تهدید، عاقلانه و شرافتمندانه است
آفتاب‌‌نیوز :

علی اکبر احمدیان در همایش فرماندهان و مدیران سپاه حضرت محمد رسول الله تهران بزرگ به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اشاره کرد و گفت: همانطور که مذاکره مستقیم در شرایط تحمیل و تهدید غیرعاقلانه و غیر شرافتمندانه است، مذاکره در شرایط برابر و به دور از تهدید و تحمیل، عاقلانه و شرافتمندانه است.

به گزارش دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، وی تاکید کرد: در این عرصه رهبر انقلاب، تهدید دشمن را به شرایط برابر و عزتمندانه تبدیل کرد و آنچه تغییر کرد، شرایط بود نه تغییر موضع نظام اسلامی.

احمدیان اظهار داشت: در خصوص محتوا و نتایج مذاکرات نیز موضوع قابل پیش بینی نیست؛ البته خطوط قرمز ما کاملا مشخص است و بستگی به رفتار آمریکا و شرایط دارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی در ادامه با تبیین رسالت سپاه و پاسداری پرداخت و افزود: از نگاه رهبر معظم انقلاب هنر بزرگ امام خمینی (ره) این بود که با ملت حرف زد و به آنها اعتماد کرد، نه با یک گروه و مجموعه خاص؛ به آنان هویت داد و مردم را به میدان آورد و اکنون نیز رسالت سپاه این است که در پیروی از امام، با مردم باشد، آنان را برای اقامه قسط به میدان بیاورد، با مردم زندگی کند و در کنار آنان ایران اسلامی را قدرتمند و باشکوه سازد.

احمدیان سپس با مرور تجربیات موفق انقلاب اسلامی تصریح کرد: مزیت استراتژیک جبهه حق و پیروان آنان، ارتباط با قلوب مردم است و موفقیت پیام انقلاب و امام هم، ارتباط با قلوب همه مردم جهان بود و امروز هم سپاه و بسیج وظیفه خود می‌داند در ارتباط با قلوب مردم در کنار مشکلات آنان باشد برای ان‌ها دلسوزی کند و همه همت خود را برای حل این مشکلات به کار گیرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی به جنگ شناختی و رسانه‌ای دشمن علیه ملت ایران اشاره و تاکید کرد: ناامید کردن مردم، بزرگ‌نمایی مشکلات و فعال کردن گسل‌های سیاسی و اجتماعی و ایجاد اختلاف بین مسئولان، بین مسئولان با مردم و بین اقشار مردم امروز در دستور کار دشمن است و دلسوزان انقلاب و سپاه پاسداران بر وحدت کشور، وحدت کلمه و حمایت از مسئولان و امیدافرینی تمرکز دارند و نباید خطا‌های کوچک اجرایی را بزرگنمایی کرد و از حاشیه‌ها اجتناب نمایند.

همچنین احمدیان به تحولات منطقه‌ای پرداخت و گفت: مقاومت و جبهه مقاومت از بین رفتنی نیست و جبهه مقاومت مجددا با تقویت توان خود و شناخت الزامات جدید تحولات، قدرتمندتر از گذشته مقابل دشمن حقیقی ملت‌ها ایستاده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین