کد خبر: ۹۸۷۲۹۸
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶

هوای خوزستان شرجی می شود

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: جریانات جنوبی موجب افزایش رطوبت و شرجی از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده ابتدا در سواحل شرقی و سپس تا بخش‌های جنوبی، غربی و مرکزی استان خواهند شد.
هوای خوزستان شرجی می شود
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش اداره کل هواشناسی خوزستان، محمد سبزه‌زاری پنجشنبه بیان کرد: براساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی امروز و فردا (بویژه در ساعات بعد از ظهر)، سرعت وزش باد‌ها در مناطق غربی، جنوبی و تا حدودی مرکزی استان، بصورت متوسط و همراه با تندباد‌های لحظه‌ای خواهد بود.

وی گفت: احتمال برخاستن گرد و غبار‌های محلی در مناطق یاد شده بر اثر وزش باید دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری با اشاره به اینکه شمال خلیج فارس نیز تا اواسط وقت شنبه هفته آینده مواج پیش بینی می‌شود ادامه داد: روند افزایش نسبی دما تا روز یکشنبه هفته آینده در اغلب نقاط استان نیز مورد انتظار است.

مدیر کل هواشناسی خوزستان افزود: در شبانه روز گذشته شوش با دمای ۳۷.۶ و ایذه با ۱۱.۹ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شدند.  همچنین در ۲۴ ساعت گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۶.۸ و کمینه دمای ۲۲.۵ درجه سانتیگراد رسیده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین