در اولین سالی که صندوق سرمایهگذاری آمریکایی اوکتری کپیتال منجمنت مالکیت اینتر میلان را در دست گرفت، این تیم با پیروزی ۴-۳ مقابل بارسلونا در بازی برگشت و در وقتهای اضافه (۷-۶ در مجموع دو دیدار) به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافت و شادی بزرگی برای مالکان جدید به ارمغان آورد.
این صندوق آمریکایی در تاریخ ۲۲ می ۲۰۲۴، پس از آنکه مدیریت چینی اینتر، استیو ژانگ، نتوانست وام ۳۹۵ میلیون یورویی دریافتشده در سال ۲۰۲۱ از اوکتری را به موقع بازپرداخت کند، کنترل این باشگاه ایتالیایی را به دست گرفت.
مدیریت آمریکایی مسیر موفقیت را ادامه داده است؛ اینتر نهتنها به فینال معتبرترین تورنمنت اروپا راه یافته، بلکه در سری آ ایتالیا نیز برای کسب عنوان قهرمانی رقابت میکند، هرچند در جدول ردهبندی پایینتر از ناپولی قرار دارد.
به این ترتیب، با حضور این صندوق آمریکایی، ایالات متحده در فینال لیگ قهرمانان اروپا نمایندهای دارد و در آستانه حضور در دو تورنمنت دیگر اروپایی نیز قرار گرفته است.
منچستریونایتد، با وجود اینکه جیم رتکلیف بخش عمده مالکیت آن را در اختیار دارد، با مالکیت مشترک خانواده گلیزر، در بازی رفت در بیلبائو با نتیجه ۳-۰ به پیروزی رسید و حالا به دنبال قطعی کردن صعود در اولدترافورد است.
علاوه بر این، در لیگ کنفرانس اروپا، چلسی که متعلق به تاد بولی، سرمایهدار آمریکایی است، نیز در آستانه رسیدن به فینال این رقابتها قرار دارد.