کد خبر: ۹۸۷۷۵۱
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳

علت مرگ مرموز دختر جوان در هاله‌ای از ابهام

مردی که متهم است در مرگ دختری جوان که به تازگی با او آشنا شده بود، دخیل بوده است، در جلسه دادگاه ادعای بی‌گناهی کرد.
علت مرگ مرموز دختر جوان در هاله‌ای از ابهام
آفتاب‌‌نیوز :

این پرونده از دو سال پیش و زمانی به جریان افتاد که مسئولان بیمارستانی در جنوب تهران مرگ مشکوک دختری ۳۰ ساله را به پلیس اطلاع دادند. این دختر در حالی که بدحال بود به مرکز درمانی منتقل شده و در آنجا جان خود را از دست داده بود.

ماموران پی بردند دختر جوان به نام شبنم در خانه‌ای که شبیه خوابگاه دخترانه بود، زندگی می‌کرد. او از اهالی جنوب کشور بود که برای کار به تهران آمده و مدتی قبل با مردی آشنا شده و به تازگی همراه او به سفر شمال رفته بود. ماموران همچنین پی بردند این دختر که ظاهراً بر اثر مسمومیت جان باخته، به ماده مخدر شیشه اعتیاد داشته است.

کارآگاهان با کسب دستور قضایی سراغ مردی که در سفر شمال شبنم را همراهی کرده بود رفتند و به تحقیق از او پرداختند. در این مرحله معلوم شد دختر جوان و مرد ۵۰ ساله از طریق یک سایت همسریابی با هم آشنا شده و مدتی در ارتبط بودند تا اینکه راهی سفر شدند. مرد میانسال در بازجویی‌ها گفت: ما در سفر دیزی خوردیم و بعد از آن هر دو بدحال شدیم، اما من نقشی در مرگ او نداشتم.

ماموران در ادامه تحقیقات خود پی بردند شبنم در شمال نیز به بیمارستان رفته، اما بعد از مداوای اولیه با رضایت خودش از بیمارستان مرخص شده بود. در نهایت، بازپرس علیه مرد میانسال کیفرخواست صادر کرد. این در حالی بود که اولیای دم دختر در دادسرا حاضر نشدند.

مرد متهم دیروز در دادگاه کیفری استان تهران در حالی پای میز محاکمه رفت که اولیای دم باز هم حضور نداشتند. او گفت: من نمی‌دانم شبنم به چه دلیل فوت کرده، اما من تقصیری در این حادثه نداشتم.

بنا به این گزارش، در پایان، هیات قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین