کد خبر: ۹۸۷۷۹۳
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
به جرم متجاوز به عنف

یک نفر در شاهرود اعدام شد

 رییس کل دادگستری سمنان گفت: متجاوز به عنف و اکراه بانوی جوان شاهرودی به دار مجازات آویخته و حکم اعدام وی اجرا شد.
یک نفر در شاهرود اعدام شد
آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام محمدصادق اکبری روز یکشنبه افزود: در پی اعلام شکایت بانوی جوان شاهرودی مبنی بر ارتکاب عمل تجاوز به عنف و اکراه توسط یک فرد، پرونده با دقت و سرعت تشکیل، مجرم شناسایی و دستگیر شد.

وی با اشاره به ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده، ابراز کرد: مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تایید حکم اعدام آن متجاوز از سوی یکی از شعبه‌های دیوان عالی کشور مورد تنفید قرار گرفت.

رییس کل دادگستری سمنان ادامه داد: پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، محکوم‌علیه به دار مجازات آویخته و اعدام شد.

حجت الاسلام اکبری تصریح کرد: حفظ و تامین امنیت پایدار جامعه خط قرمز دستگاه قضایی استان است و چنانچه از سوی مرتکبین در معرض آسیب قرار بگیرد با برخورد سریع، قاطع و عبرت‌آموز همراه خواهد بود.

شهرستان شاهرود با بیش از ۲۰۰ هزار نفر در شرق استان سمنان قرار دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین