کد خبر: ۹۸۸۰۹۸
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲

سفر هیئت دولت به کرمانشاه

استاندار کرمانشاه گفت: مقصد ششمین سفر استانی رئیس جمهور، استان کرمانشاه است.
سفر هیئت دولت به کرمانشاه
آفتاب‌‌نیوز :

 منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سفرهای استانی رئیس جمهور به پنج استان کشور انجام شده است، اظهار کرد: مقصد ششمین سفر استانی رئیس جمهور استان کرمانشاه است.

وی از سفر رئیس‌جمهور در روزهای چهارشنبه ۲۴ و پنج‌شنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه به استان کرمانشاه خبر داد.

استاندار کرمانشاه گفت: این نخستین‌بار است که استان کرمانشاه در صدر فهرست سفرهای استانی دولت قرار می‌گیرد؛ در حالی‌که در دوره‌های پیشین، معمولاً کرمانشاه جزو استان‌هایی بود که در مراحل پایانی سفرهای استانی قرار می‌گرفت.

وی تأکید کرد: این موضوع نشان از جایگاه ویژه استان کرمانشاه در نگاه دولت و شخص رئیس‌جمهور دارد و می‌تواند نویدبخش اتفاقات مثبت و توسعه‌محور برای منطقه باشد. بدون تردید، این سفر فرصتی ملی و کم‌نظیر برای کرمانشاه محسوب می‌شود.

استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به هماهنگی‌ها و تلاش‌های انجام‌شده برای غنابخشیدن به این سفر، اظهار کرد: بیش از سه ماه کار کارشناسی، جلسات مستمر و فشرده در سطح استان و همچنین در پایتخت انجام شده است. در این راستا، همراهی قائم پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، بسیار مؤثر و شایسته تقدیر بوده است.

وی با بیان اینکه ۱۰ عضو کابینه همراه رئیس‌جمهور خواهند بود، گفت: نیمی از کابینه دولت به مدت دو روز در استان اردو خواهند زد.

حبیبی شعار این سفر را «کرمانشاه دروازه زیارت و تجارت است» عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین