کد خبر: ۹۸۸۱۷
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۳

انصراف نمایندگان مجلس از استیضاح وزیر راه

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مهرداد لاهوتی نماینده لنگرود با اعلام اینکه، با بازپس‌گیری امضای 20 نماینده، استیضاح وزیر راه منتفی شد، اظهار داشت: پس از پس گرفتن امضاء از سوی نمایندگان تعداد استیضاح کنندگان وزیر راه به 9 نفر رسید که این استیضاح امروز رسما منتفی شد.

به گفته وی جمشید زهی آخرین نماینده ای بود که امضای خود را پس گرفت. 

اسامی 9 نفر باقیمانده که همچنان بر استیضاح وزیر راه تاکید دارند عبارتند از: مصطفی کواکبیان، سید رضا اکرمی، محمدرضا خباز، محمدرضا دستغیب، موسوی، انصاری، حسن کامران، ده‌دشتی و اکبرنژاد.

استیضاح وزیر راه 18 فروردین ماه با 29 امضا تقدیم هیأت رئیسه شد که بررسی آن به دلیل هم‌زمانی با بررسی درآمد دولت از محل هدفمند کردن یارانه‌ها یک ماه به تعویق افتاد و امروز رسما اعلام شد این استیضاح با کاهش تعداد امضاها به زیر 10 امضا منتفی شد.

پیش از این نیز طرح استیضاح حمید بهبهانی وزیر راه و ترابری دولت دهم اوایل اسفند ماه سال گذشته در پی اتفاقات پرواز هواپیمایی کیش ایر و تحریف نام خلیج فارس در 8 محور تنظیم شده بود که با پس گرفتن امضا از سوی 8 نفر از نمایندگان مجلس، منتفی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین