روزنامه نشنال به نقل از منابع اعلام کرد که احمد الشرع، (ابو محمد الجولانی) رئیس موقت سوریه و سرکرده هیات تحریر الشام، فردا به عربستان سفر خواهد کرد تا در حاشیه نشست سران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و آمریکا؛ با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا دیدار کند.
یک منبع در وزارت امور خارجه سوریه که نخواست نامش فاش شود، به روزنامه نشنال گفت که مقامات عربستان پیشنهاد «دیدار ۴۵ دقیقهای» بین ترامپ و الجولانی را دادهاند.
این دیپلمات افزود که ترامپ موافقت کرده است که به الجولانی «زمانی برای شنیدن» بدهد. ایالات متحده هنوز دیدار بین آنها را تأیید نکرده است.
یکی دیگر از مقامات وزارت امور خارجه سوریه در گفتوگو با همین روزنامه اذعان کرد که عربستان سعودی رهبری میانجیگری روابط بین ایالات متحده و سوریه را بر عهده گرفته است. وی گفت که نتیجه دیدار بین دو مقام، در صورت انجام، «به عربستانیها بستگی خواهد داشت».