کد خبر: ۹۸۸۴۷۴
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۰

واکنش معاون وزیر ورزش به حضور سیدورف در استقلال

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان می‌گوید باشگاه استقلال برای استخدام سیدورف باید مقررات را رعایت کند.
واکنش معاون وزیر ورزش به حضور سیدورف در استقلال
آفتاب‌‌نیوز :

محمد شروین اسبقیان درباره انتخاب کلارنس سیدورف به عنوان مشاور ورزشی باشگاه استقلال و در پاسخ به سوالی مبنی بر این که او مجوز فعالیت در ایران را می‌گیرد، اظهار کرد: اجازه بدهید ابتدا این موضوع را بررسی و بعد توضیح بدهم. درباره این موضوع کسی با من هماهنگی انجام نداده و اگر با فرد دیگری (در وزارت ورزش) هماهنگی کرده‌اند، من اطلاعی ندارم.

وی افزود: هر قرارداردادی با اتباع خارجی باید بر اساس موازین و مقررات باشد. ما روی این موضوع تاکید داریم. من مطلع نیستم دوستانی که پایبند به مقررات هستند آیا قوانین را رعایت کرده‌اند یا خیر.

او ادامه داد: همه باشگاه‌ها مکلف هستند دستورالعمل‌ها را اجرا کنند و قطعا فدراسیون فوتبال ماموریت‌های خود را در این زمینه انجام خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین