کد خبر: ۹۸۸۶۳۶
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۵

هواداران فهیم تراکتور قهرمانی را مدیریت کردند

مدیرعامل اسبق باشگاه تراکتور، نقش هواداران را در مسیر قهرمانی این تیم پررنگ دانست و ثبات مدیریتی را عامل موفقیت این فصل عنوان کرد.
هواداران فهیم تراکتور قهرمانی را مدیریت کردند
آفتاب‌‌نیوز :

محمدحسین جعفری، در تبریز در خصوص قهرمانی این تیم در لیگ برتر فوتبال کشورمان، اظهار کرد: به نوبه خودم قهرمانی تیم فوتبال تراکتور را بعد از ۵۵ سال زحمت و تلاش و حضور هواداران در کنار تیم، تبریک می‌گویم. این تیم امسال موفق شد به عنوان سرور فوتبال ایران، مقام قهرمانی را در فاصله ۲ هفته مانده به پایان لیگ کسب کند.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای تراکتور در عرصه‌های مختلف، افزود: این قهرمانی دستاورد بزرگی است و ان‌شاءالله در آینده تیم تراکتور را در آسیا و فوتبال کشورمان در جایگاه‌های بالا و شرایط بهتری ببینیم.

مدیرعامل اسبق باشگاه تراکتور ادامه داد: از همان سال ۱۳۸۹-۱۳۹۰ که بنده به عنوان مدیرعامل در تیم حضور داشتم، بحثی که وجود داشت، این بود که ما می‌توانیم با این هواداران نتایج قابل توجه و بزرگی کسب کنیم و خوشبختانه این اتفاق رخ داد.

جعفری با اشاره به قولی که در روز معارفه خود داده بود، گفت: در آن روز گفتم که برای آسیایی کردن تراکتور آمده‌ام. خوشبختانه در دورانی که در تراکتور حضور داشتم، اولین نایب قهرمانی را با سرمربی‌گری قلعه‌نویی در سال ۱۳۹۱ کسب کردیم و کسب سهمیه نیز اتفاق افتاد. در سال ۱۳۹۲ نیز با آقای تونی اولیویرا این نتیجه حاصل شد.

وی افزود: بعد از آن دوره، تیم دچار فراز و نشیب شد. در ادامه زنوزی انصافاً خوب ورود کرده، تیم را سر و سامان داد و خوب هم برای تراکتور هزینه کرد، اما آن‌طور که باید و شاید نتایج مطلوبی کسب نمی‌شد. تراکتور همیشه دچار مشکلاتی بود که از جمله آنها، عدم ثبات در ارکان مختلف باشگاه و تیم بود. با این حال در دو سال گذشته، به‌ویژه فصل جاری، راز موفقیت تراکتور، ثبات مدیریتی بود.

مدیرعامل اسبق تراکتور خاطرنشان کرد: بنابراین برای کسب قهرمانی، تیم خوب و قدرتمندی بسته شده و ثبات مدیریتی وجود داشت. به نظرم مهم‌تر از همه نیز هواداران فهیم تراکتور در این مورد مؤثر بودند. پرشور‌ها بعد از مدت‌ها به این نتیجه رسیدند که وقتی چنین تیم قوی و قدرتمندی داشته و چنین حمایت مالی خوبی از تیم‌شان صورت می‌گیرد، خودشان باید از تیم مراقبت کنند. انصافاً هم این کار را به خوبی انجام دادند.

جعفری در پایان گفت: در برهه‌ای از فصل جاری هم تراکتور فراز و نشیبی تجربه کرد، به‌ویژه زمانی که از جام حذفی کنار رفت، اما هواداران با تمام امیدواری به قهرمانی لیگ، تلاش کرده و پای کار بودند. کنترل جو سکو‌ها توسط هواداران و همراهی آنها با تیمی که برای قهرمانی تلاش می‌کرد، در نهایت نتیجه‌بخش بو و قهرمانی نیز به دست آمد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین