کد خبر: ۹۸۸۸۹۳
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۳

سرمایه‌گذار متقاضی برای احداث نیروگاه برق تا ۳۷ هزار مگاوات داریم

وزیر نیرو با ابراز امیدواری به رفع مشکل ناترازی در کشور گفت که هم اکنون برای احداث نیروگاه تا سطح ۳۷ هزار مگاوات (تولید برق) داوطلب سرمایه گذاری داریم درحالی که قبلا حتی یک مگاوات هم نداشتیم.
سرمایه‌گذار متقاضی برای احداث نیروگاه برق تا ۳۷ هزار مگاوات داریم
آفتاب‌‌نیوز :

عباس علی آبادی امروز پنجشنبه در جریان سفر استانی رییس جمهور و اعضای دولت به کرمانشاه پس از راه اندازی طرح‌های آب و برق غرب استان طی گفت‌و‌گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: برای حل مشکل ناترازی انرژی راهکار‌های مختلفی پیش بینی شده است که یکی از آنها احداث نیروگاه‌های کوچک و بزرگ است و در این رابطه جذابیت و داوطلب سرمایه گذاری نیز وجود دارد.

وی اضافه کرد: (نیروگاهها) تجدیدپذیر‌ها آمده‌اند و از هفته آینده اضافه می‌شوند که به زمان کمی نیاز دارند و البته به اندازه خود اثرگذارند ضمن اینکه روی نیروگاه‌های حرارتی نیز به شدت کار می‌کنیم، تعدادی از نیروگاه‌های حرارتی نیز در تعمیرات هستند که آنها هم وارد مدار خواهد شد و وضعیت (تولید) بهتر می‌شود.

وزیر نیرو تصریح کرد: قطع برق ناشی از ناترازی انرژی به دلیل عدم تشکیل سرمایه کافی طی سال‌های متوالی است.

علی آبادی در رابطه با انتشار خبر قطعی برق ۱۵ روزه صنایع در برخی رسانه‌ها اظهار کرد: قطع برق هریک از بخش‌های مختلف کشور با تصمیم جمعی است و دستگاه‌های مربوطه مانند وزارت کشور، صمت، نفت، نیرو و استانداران درباره آن نظر می‌دهند.

وی گفت که هرگونه تصمیم گیری در رابطه با قطعی برق به همان کمیته مربوطه ارجاع داده می‌شود از این رو در این رابطه اظهار نظر فردی نمی‌کنم و اجازه دهید دستور رییس جمهور را اجرا کنم.

وزیر نیرو با تاکید بر اینکه در رابطه با تولید برق خیلی خوب عمل شده است گفت: امسال گرما زودتر شروع شد و شرایط کم بارانی را داشتیم و به همین خاطر سد‌های برقآبی خالی ماندند و نتیجه این شد یک مقدار کسری (انرژی) آوردیم؛ چنانچه این اتفاق نمی‌افتاد شاید این وضعیت را نداشتیم، اما تلاش می‌کنیم مشکلات را به نحو مقتضی حل کنیم.

علی آبادی خروج از شرایط ناترازی را نیازمند همکاری، هماهنگی و تشریک مساعی همه بخش‌ها عنوان کرد و گفت که در این رابطه به کمک اصحاب قلم و رسانه هم نیاز داریم و مشکل برطرف خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین