آفتابنیوز : آفتاب: علیرضا جعفری شهردار منطقه 9 تهران به تندیس ربوده شدن استاد معین در منطقه 9 شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: فقط 2 هفته از نصب این تندیس میگذشت که دزدان آن را ربودند.
شهردار منطقه 9 با بیان اینکه در ساعات 3:50 تا 4:10 دقیقه این مجسمه به سرقت رفته است، گفت: باتوجه به دوربینهایی که در منطقه فعال بوده، توانستهایم سرنخهایی از سارقان بهدست آوریم.
وی ادامه داد: از خودرو سارقان تصاویری بهدست آمده است؛ اما با توجه به تاریکی شب باید کارهای تخصصی صورت گیرد.
جعفری بیان کرد: پلیس در حال پیگیری موضوع است تا هر چه زودتر زوایای این کار مشخص شود.
وی با بیان اینکه تندیس استاد معین یک سردیس نیم تنه بوده است، گفت: جنس این تندیس از برنز بوده و چندین ماه کار اجرایی بر روی آن صورت گرفته است.
شهردار منطقه 9 افزود: باتوجه به اینکه این سردیس با چسب سنگ به پایه متصل شده بود، جدا کردن آن به راحتی انجام نمیشود.
وی ادامه داد: احتمالاً برای سارقان مهم نبوده است که این سردیس را سالم جدا کنند، دزدان با زدن ضربه آن را جدا کرده و بردهاند.