کد خبر: ۹۸۹۰۶۶
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۳

کاسمیرو: برزیل به مربی بزرگی مثل آنچلوتی نیاز داشت

هافبک برزیلی منچستریونایتد از حضور کارلو آنچلوتی روی نیمکت تیم ملی برزیل استقبال و او را بهترین مربی ممکن برای برزیل توصیف کرد.
کاسمیرو: برزیل به مربی بزرگی مثل آنچلوتی نیاز داشت
آفتاب‌‌نیوز :

کاسمیرو، هافبک برزیلی، از به کار گیری کارلو آنچلوتی برای هدایت تیم ملی برزیل تمجید کرد و گفت که کشورش به یک مربی برجسته مانند کارلتو، قهرمان پنج دوره لیگ قهرمانان اروپا، نیاز داشت.

کاسمیرو در طول سه فصل حضورش زیر نظر کارلو آنچلوتی در رئال مادرید، دو قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و یک قهرمانی در لالیگا را به دست آورد. این بازیکن ۳۳ساله به ESPN برزیل گفت: بعد از رفتن تیته فکر می‌کنم، فابیو باید انتخاب می‌شد. برزیل به متخصصانی مثل او نیاز داشت. برزیل به نام بزرگی مثل او نیاز داشت.

او افزود: این مرد استثنایی است. این مرد باورنکردنی است، نحوه صحبت‌کردنش درباره فوتبال، درکش از فوتبال بی‌نظیر است. بیایید از آن لذت ببریم، چون صرف نظر از اینکه او ببرد یا ببازد، وقتی این مرد درباره فوتبال صحبت می‌کند، کاریزما دارد و باعث می‌شود بازیکنان تمام تلاششان را برای او به کار ببندند.

کنفدراسیون فوتبال برزیل دوشنبه اعلام کرد که آنچلوتی در پایان فصل به کارش در رئال مادرید پایان خواهد داد و از ۲۶ ماه مه هدایت سلسائو را بر عهده خواهد گرفت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین