کد خبر: ۹۸۹۴۲۴
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۹

اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم

رییس قوه قضاییه گفت: جبهه مقاومت پیشتاز تحقق آرمان‌های الهی و آرمان‌های نظام است.
اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم
آفتاب‌‌نیوز :

حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در همایش بین المللی دیپلماسی مقاومت و بزرگداشت شهدای خدمت ضمن گرامی داشت یاد و خاطره همه شهدا و با طرح این سوال که چرا شهدا را گرامی می‌داریم؟ گفت: برای اینکه ببینیم که به چه هدفی شهید شدند و هدف و آرزو و راه آنها چه بود تا ان شاءالله بتوانیم آن راه را ادامه دهیم. امروز می‌بینید که جریان استکبار و سلطه به خصوص سلطه غرب و در راس آنها آمریکای جنایتکار و ظالم و جانی و حامی جنایتکاران با استفاده ابزاری از قوانین بین المللی، جنایت‌های خود و حمایت‌های خود را از جانیان قانونی جلوه می‌دهند و به کسانی که از خانه و کاشانه و استقلال خود دفاع می‌کنند حمله می‌کنند و آنها و دفاعشان را نامشروع می‌دانند، اما دفاع خود از جنایتکاران را مشروع جلوه می‌دهند.

محسنی اژه‌ای تاکید کرد: بحث شهادت امروز برای همه واضح شده است که چه آثار و ارزشی دارد. خدمت در راه اسلام و مردم و ارزش‌های انسانی ارزش والایی دارد. در میدان نبرد با متجاوزان و ظالمین در این دهه‌های گذشته، جبهه مقاومت افتخار‌های بزرگی را آفرید که باور نکردنی بود، اما در بعضی قسمت‌ها نیاز به هماهنگی بیشتری داریم.

وی افزود: باید دیپلماسی سیاسی را بهتر و بازتعریف کنیم. در مورد ابعاد و آثار آن بیشتر گفت‌و‌گو کنیم. باید ببینیم دیپلماسی سیاسی و قضایی چه کاربردی دارد؟ چه زمینه‌هایی وجود دارد؟ از همین قوانین بین المللی ما بهتر از این می‌توانستیم استفاده کنیم.  جبهه مقاومت پیشتاز تحقق آرمان‌های الهی و آرمان‌های نظام است.

وی با بیان اینکه امروز بیش از گذشته نیاز داریم بتوانیم در همه ابعاد با هم کار کنیم، گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ واهمه‌ای نداشته و ندارد که با صدای بلند بگوید از مظلومین و هر جریانی که در هر گوشه دنیا از اسلام حمایت می‌کند؛ حمایت کرده و حمایت می‌کند. آن قلدر می‌گوید من با قدرت می‌خواهم صلح ایجاد کنم؛ کدام قدرت؟ کدام صلح؟ تو می‌خواهی صلح ایجاد کنی؟ تو در حال حمایت از جنایتکاری هستی که حتی غذا، آب و دارو را به عنوان اسلحه علیه مردم غزه استفاده می‌کند.

رئیس دستگاه قضا با تاکید بر اینکه وظیفه ما در برملا کردن جنایت‌های سلطه‌گران سنگین است، گفت: واژه‌ها در بیان جنایات رژیم صهیونیستی قاصر است. صهیونیست‌ها به یمن مقتدر که دنبال دفاع از مردم غزه هستند، حمله می‌کند و آمریکایی‌ها یک استاد یا دانشجویی که رژیم غاصب را محکوم و از فلسطین حمایت می‌کند از تدریس و تحصیل محروم می‌کند. ترور می‌کنند و رسما به عهده می‌گیرند، بعد نشست‌های مختلف برای مبارزه با تروریسم برگزار می‌کنند. ما امروز با افراد مزوّر، دروغگو، جنایتکار و خبیثی طرف هستیم که باطن آنها متفاوت از ظاهرشان است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه حدود ۴۰ سال و شاید چهل و چند سال با شهید رئیسی مصاحبت داشتم، شهید رئیسی همیشه در مسیر و صراط مستقیم و مسیر ولایت استوار بود، گفت: بعضی ویژگی‌های این بزرگوار را بازگو می‌کنیم تا ما هم اینگونه باشیم و جوانان ما بدانند چه مسیری طی شده و چگونه باید این مسیر را ادامه داد. شهید رئیسی نهایت دلسوزی و خیرخواهی را برای همه داشت.

وی افزود: شهید رئیسی در مسیر انجام وظیفه و در راه رسیدن به هدف خستگی ناپذیر بود. شهید رئیسی در زمان ریاست قوه قضاییه خستگی ناپذیر و پیگیر بود. شهید رئیسی چه در قوه قضاییه و چه در قوه مجریه تلاشش این بود حرف مردم را گوش بدهد و در کنار مردم باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین