کد خبر: ۹۸۹۴۴۹
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۷

مخالفت پرقدرت با انتقال نورافکن به استقلال/ یک نفر جلوی رضایتنامه را گرفت!

به نظر می‌رسد پروژه بازگشت هافبک سابق استقلال به این تیم شکست خواهد خورد.
مخالفت پرقدرت با انتقال نورافکن به استقلال/ یک نفر جلوی رضایتنامه را گرفت!
آفتاب‌‌نیوز :

باشگاه سپاهان با جدایی امید نورافکن مخالفت کرده است و این بازیکن با مانع جدی برای بازگشت به استقلال روبه‌رو شده است.

ظاهراً پاتریس کارترون به مدیران سپاهان اعلام کرده است که به نورافکن نیاز دارد و مدیران این باشگاه قصد ندارند رضایت‌نامه‌ی او را برای حضور در استقلال صادر کنند.

استقلال که امیدوار بود با جذب نورافکن، خط هافبک خود را تقویت کند، حالا باید به دنبال گزینه‌های جایگزین باشد؛ هرچند بعید است تلاش آبی‌ها برای جذب این بازیکن به پایان رسیده باشد و احتمالاً این باشگاه پیشنهاد جدیدی به سپاهان ارائه خواهد کرد.

شنیده می‌شود استقلال با سپاهان بر سر محمد دانشگر به توافق رسیده است، اما جذب امید نورافکن تا این لحظه با چالش روبه‌رو شده است.

تا زمانی که تغییری در موضع سپاهان ایجاد نشود، پروژه‌ی بازگشت نورافکن به استقلال تقریباً شکست‌خورده به نظر می‌رسد و آبی‌ها باید به دنبال گزینه‌های دیگر باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین